Šta je novo?

Tiger woods pro 2007

yugo

Slavan
Učlanjen(a)
12.05.2007
Poena
319
Moze li neko da mi oda tajnu kako da ovo igram na 1024x768...u opcijama se nista ne desava kada menjam bilo koju rezoluciju a kod drugara sam video da mu je full screen dok je kod mene 800x600 i ne reaguje...?Stavio sam i novi patch i nista...

Moze li neko da mi oda tajnu kako da ovo igram na 1024x768...u opcijama se nista ne desava kada menjam bilo koju rezoluciju a kod drugara sam video da mu je full screen dok je kod mene 800x600 i ne reaguje...?Stavio sam i novi patch i nista...

Cao...

Evo probaj ovako.....

Desni klik na shortcut od igrice ako ti se nalazi na desktopu, i onda izaberi properties.

Gde ti pise target posle "exe" ekstenzije, napravi SPACE pa onda sledece...."+menu 1 +szx 1024 +szy 768 +fullscreen 1" i to ti je to.

Evo jos da ti pokazem jedan primer kako to kod mene izgleda....

"C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield 2142\BF2142.exe" +menu 1 +szx 1280 +szy 1024 +fullscreen 1

TIP: Mozes samo da kopiras i onda paste iz ovog mog primera, samo naravno promeni rezoluciju na koju zelis i pazi na spacing.

poz i srecno

Poslednja izmena:
Nazalost,ne ide...i bilo mi je nelogicno da moramo na taj nacin da menjamo rezoluciju kao da smo pametniji od programera te igrice...ne znam sta bi moglo biti,win je nov,drajveri novi i apsolutno ne reaguje na nikakvu promenu bilo koje rezolucije...hvala u svakom slucaju...

Vrh Dno