Bad Habbit
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2005
- Poena
- 390
Moram da skeniram diplomu u sto visoj rezoluciji i sto boljem kvalitetu. Danas sam bio na dva mesta, dve kopirnice. Jedna mi je skenirala u PDF-u (hteo sam neki tiff ili tako nesto) i u 300 dpi (nisu mogli u 600 dpi), a druga mi je skenirala u 600 dpi i u tif formatu. Ova druga u tf formatu ne mogu da otvorim u photoshop-u. Kada hocu da otvorim dobijam poruku "Could not complete your request because it is not the right kind of document." Acdsee otvara dokument, ali su boje potpuno zeznute. Sve vuce na plavo, a treba da bude pretezno zuto. Jel ima neko ideju u cemu je problem i kako da otvorim ovaj dokument u fotosopu?
I ne znam da li smem to da pitam, ali potrebno mi je neko provereno mesto u BG gde mogu da skeniram diplomu u visokoj rezoluciji i da mi boje budu verne originalu i da mi to snime u neki format poput tifa? Mozete i preko pm ako je ovde zabranjeno reklamiranje.
I ne znam da li smem to da pitam, ali potrebno mi je neko provereno mesto u BG gde mogu da skeniram diplomu u visokoj rezoluciji i da mi boje budu verne originalu i da mi to snime u neki format poput tifa? Mozete i preko pm ako je ovde zabranjeno reklamiranje.