Šta je novo?

ti4200...vredi li....?

• Začetnik teme Začetnik teme staxm
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

staxm

Čuven
Učlanjen(a)
15.09.2003
Poena
619
sta mislite dali se isplati uzeti msi ti4200 64mb 4x vivo(vivo mi nije potreban)ili za nekih 80e plus minus koji evro imate neki drugi predlog... cheers

staxm je napisao(la):
sta mislite dali se isplati uzeti msi ti4200 64mb 4x vivo(vivo mi nije potreban)ili za nekih 80e plus minus koji evro imate neki drugi predlog... cheers
Cena je odlicna s'obzirom da je vivo, mada ako kazes da ti ne treba, mislim da ima nov Xelo Ti4200 za oko 80€.

Ja bih ipak pre polovan MSI nego nov Xelo.
U svakom slučaju vredi.

mozda mislim da mi vivo nije potreban iz razloga sto ne znam kakve su sve prednosti i mogucnosti...aj mi navedite par dobrih stvari kad je vivo u pitanju,a mogu i lose ako ih ima 😉

Izvini, mozda je glupo pitanje, ali... jel ti znas uopste sta je vivo?

MSI 4200 kartice su imale los 2D, a ViVo je skracenica od Video In - Video Out. Dakle video ulaz i video izlaz, za grebovanje i prikazivanje video materijala na TV-u preko kompozitnog/S-Video izlaza.

MarkoS je napisao(la):
Izvini, mozda je glupo pitanje, ali... jel ti znas uopste sta je vivo?
aha...znam sta je sve od in i out-a ali ne znam u praksi sta sve moze da mi ponudi 😉
pogotovo mislim na video in

Grebovanje i gledanje signala koji dovedeš sa nekog externog tunera tipa video rekorder - ukratko.

delimir je napisao(la):
MSI 4200 kartice su imale los 2D, a ViVo je skracenica od Video In - Video Out. Dakle video ulaz i video izlaz, za grebovanje i prikazivanje video materijala na TV-u preko kompozitnog/S-Video izlaza.
koliko losiji 2D?jel moze da bude losiji od nekog gf4 mx440se koju sada imam trenutno

a jel video neko da je kartica agp 4x....da li vec moze da se oseca razlika u odnosu na agp8x

staxm je napisao(la):
...

koliko losiji 2D?jel moze da bude losiji od nekog gf4 mx440se koju sada imam trenutno

a jel video neko da je kartica agp 4x....da li vec moze da se oseca razlika u odnosu na agp8x

Razlika izmedju agp4x i agp8x se ne primecuje, tako da slobodno mozes da je uzmes.

Pozdrav

staxm je napisao(la):
...

Pa ne znam sta to znaci "losiji" posto bas trenutno imam jedan MSI Ti4200 u masini, i nisam primetio da je kvalitet slike losiji od kartica sa istim cipom koje su potpisali drugi proizvodjaci, a koje sam imao prilike da vidim...

da ne tupim vise, dakle po meni kartica vredi te pare, odnosno moze slobodno da je uzmesh, nece da zazalish....

uzecu karticu

hvala svima i pozdrav

Nazad
Vrh Dno