Šta je novo?

TI4200 ili MX440?

• Začetnik teme gzivic
  • Datum pokretanja
G

gzivic

Guest
Treba mi pomoc oko izbora video kartice.
TI4200 ili MX440? Obe su MSI, vivo varijante.
Napominjem da mi kartica nije potrebna za igru vec prevashodno za obradu i arhiviranje video materijala sa kamere (analogna Hi-8).

Hvala unapred.

Ti4200 bolji je u svemu od mx440!!

Bilo zasta da ti treba kartica Ti 4200 je mnooooooooooooooooooooooogo bolji izbor...Ono kao da poredis feraria i ficu.:D ok ne bas ficu ali opela nekog :D

E ovo pitanje je stvarno smesno uzmi TI4200 bices mnogo zadovoljniji, e da Miki losa ti masina taj P4 je krshhhhhhhhhhhhh

Pridruzujem se sugestijama uz komentar da osim sto je bolja za igrice 4200 bi ti dobro dosla i za to cime bi se ti bavio - znaci, nije ona samo dobra za igrice :)

XaN je napisao(la):
At the moment:p4 2.53,Abit IT 7 Max 2 rev 2.0,512MB DDR Corsair XMS PC 3500,MSI GF4 Ti 4600,View Sonic P95f,DVD Pioneer,CD-RW LG 40/12/40,Sound Blaster Extigy,Creative Inspire 5.1 5300,Logitech Internet Keyboard,Logitech MX 500...

misim,bezveze:confused:
nego gde zivis,i kada planiras da ides od kuce na par dana,i koja ono bese adresa...:D :D :D

Mali HoBiT je napisao(la):
misim,bezveze:confused:
nego gde zivis,i kada planiras da ides od kuce na par dana,i koja ono bese adresa...:D :D :D

Ma nemas problema znam ja gde zivi :D :D :D e Miki Miki doci ce ti glave onaj CD sto si mi slao hihihihihih. Hobite ja cu da uzmem Extigy i zvucnike a ostalo me ne zanimactp;

gzivic je napisao(la):
Napominjem da mi kartica nije potrebna za igru vec prevashodno za obradu i arhiviranje video materijala sa kamere (analogna Hi-8).

Hvala unapred.

U tvom slucaju gledas samo kako je resen video in, a to je na obe kartice Philips cip (neki saa70xx), tako da ti je apsolutno sve jedno koju uzimas.

gzivic je napisao(la):

Hvala unapred.

Za tu namenu, bolje je uzeti HIS 9000 All-In-Wonder karticu.
ATI-jeve AIW kartice su najbolja stvarcica za tu namenu.

Anubis je napisao(la):
Ma nemas problema znam ja gde zivi :D :D :D e Miki Miki doci ce ti glave onaj CD sto si mi slao hihihihihih. Hobite ja cu da uzmem Extigy i zvucnike a ostalo me ne zanimactp;

imamo dogovor:D

Vrh Dno