Paradigma je napisao(la):Nemoj da siris dezinformacije!. Brand Ti4200 se ne moze dobiti ni za mnogo vise para. Konkretno Abit Siluro je ove nedelje kostao 170€.
&Mancha& je napisao(la):Ja sam upravo uzeo MSI TI4200 za 166€.
&Mancha& je napisao(la):Riknuo mi Eagle GF3, pa s obzirom da nisu imali da mi zamene, vrate mi pare, a ja preko firme s obzirom da radim u servisu uzmem MSI (3 godine garancije). Nisam imao kad da ga testiram, a i nema neke silne svrhe, s obzirom da imam Morgan. Uzecu ovih dana neki XP iz firme na test, pa cu malo da se pozabavim testiranjem.
Prokka je napisao(la):i mene zanima Abit Siluro serija pa ako bi neko mogao da kaze ili na mejl ili ovde gde bi to tacno moglo da se nabavi i po kojim cenama u bgd-u mnogo bi mi pomoglo. Zanima me i varijanta od sa 64 i sa 128 DDR-a.
Hvala
Paradigma je napisao(la):Ne zanima me rezultat u smislu broja 3DMark2001SE vec koliko se klokuje?
&Mancha& je napisao(la):Jeste sa 64. Nije bila verzija sa 128, bio je 4400vivo sa 128, ali je kostao 50 evra vise, a toliko mi se bas nije davalo. Inace izgleda malo drugacije nego sto sam video na Bench testu i na MSI site-u. Na plastici preko hladnjaka ima nacrtan logo gf4 i mnogo dobro izgleda (a i slaze mi se sa plocom).
Sa kojom memorijom ??? <Mancha> kaze da ima nanya, a ja na svim testovima na net-u vidim hynix !byMaX je napisao(la):Moja je takva i kix ass... sad kad je ladno, ide bez greske na 320/620
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari