Šta je novo?

Ti 4200

Pacer

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2002
Poena
610
Koliko najjeftinije moze da se nadje kod nas?????

Po Maxovim cenama i svakonedeljnim snizenjima sa kojima je on u toku verovatno ove nedelje vec ima za 140 evra, ali moras njega da pitas gde :p

Nemoj da siris dezinformacije!. Brand Ti4200 se ne moze dobiti ni za mnogo vise para. Konkretno Abit Siluro je ove nedelje kostao 170€.

Paradigma je napisao(la):
Nemoj da siris dezinformacije!. Brand Ti4200 se ne moze dobiti ni za mnogo vise para. Konkretno Abit Siluro je ove nedelje kostao 170€.

Pa ne sirim dezinformacije, vec sam se setio da je Max cini mi se jos prosle nedelje u nekom tredu oko Radeona 9000 rekao da ako kosta 140 evra to ne treba uzimati jer je Abit Siluro Ti4200 svega 10 evra vise, i ima skoro svugde da se nadje za tih 150.
Parodija, ljudi, parodija :)

Cekajuci Radeon 9500 hrkk

&Mancha& je napisao(la):
Ja sam upravo uzeo MSI TI4200 za 166€.

Lepo, za kes?
Koliko razvija?

Pozdrav
Paradigma

Riknuo mi Eagle GF3, pa s obzirom da nisu imali da mi zamene, vrate mi pare, a ja preko firme s obzirom da radim u servisu uzmem MSI (3 godine garancije). Nisam imao kad da ga testiram, a i nema neke silne svrhe, s obzirom da imam Morgan. Uzecu ovih dana neki XP iz firme na test, pa cu malo da se pozabavim testiranjem.

i mene zanima Abit Siluro serija pa ako bi neko mogao da kaze ili na mejl ili ovde gde bi to tacno moglo da se nabavi i po kojim cenama u bgd-u mnogo bi mi pomoglo. Zanima me i varijanta od sa 64 i sa 128 DDR-a.
Hvala

&Mancha& je napisao(la):
Riknuo mi Eagle GF3, pa s obzirom da nisu imali da mi zamene, vrate mi pare, a ja preko firme s obzirom da radim u servisu uzmem MSI (3 godine garancije). Nisam imao kad da ga testiram, a i nema neke silne svrhe, s obzirom da imam Morgan. Uzecu ovih dana neki XP iz firme na test, pa cu malo da se pozabavim testiranjem.

Ne zanima me rezultat u smislu broja 3DMark2001SE vec koliko se klokuje?

Prokka je napisao(la):
i mene zanima Abit Siluro serija pa ako bi neko mogao da kaze ili na mejl ili ovde gde bi to tacno moglo da se nabavi i po kojim cenama u bgd-u mnogo bi mi pomoglo. Zanima me i varijanta od sa 64 i sa 128 DDR-a.
Hvala

Javi se simpsonu H na PM. Trenutno nije tu ali se uskoro vraca, pa se strpi koji dan.

Nisam bas cepidlacio u MHz, vec po 10, i evo sta sam ustanovio.
Core ide do 310 najnormalnije, na 320 se koci u 3dmarku, memorija (koja je inace nanya 4ns) i nije bas raspolozena, tako da ide nesto preko 600. Preko 610 se pojavljuju brljotine. Inace ono samopodesavanje u driverima namesti memoriju na 593, pa pretpostavljam da je to najveci apsolutno stabilan setting.

Pa i nije lose...za core tesko da bi neka druga i mogla vise, memorija je znaci na 30-tak od najboljih...
Pretpostavljam da je to verzija 64MB ?

Jeste sa 64. Nije bila verzija sa 128, bio je 4400vivo sa 128, ali je kostao 50 evra vise, a toliko mi se bas nije davalo. Inace izgleda malo drugacije nego sto sam video na Bench testu i na MSI site-u. Na plastici preko hladnjaka ima nacrtan logo gf4 i mnogo dobro izgleda (a i slaze mi se sa plocom).

&Mancha& je napisao(la):
Jeste sa 64. Nije bila verzija sa 128, bio je 4400vivo sa 128, ali je kostao 50 evra vise, a toliko mi se bas nije davalo. Inace izgleda malo drugacije nego sto sam video na Bench testu i na MSI site-u. Na plastici preko hladnjaka ima nacrtan logo gf4 i mnogo dobro izgleda (a i slaze mi se sa plocom).

Moja je takva i kix ass... sad kad je ladno, ide bez greske na 320/620

byMaX je napisao(la):
Moja je takva i kix ass... sad kad je ladno, ide bez greske na 320/620
Sa kojom memorijom ??? <Mancha> kaze da ima nanya, a ja na svim testovima na net-u vidim hynix ! :confused:

(edit)
:) Ha, postao sam Elite ! ;)

Nazad
Vrh Dno