Vec dugo koristim TB i to najvise iz razloga sto imam par e-mail adresa (pa zbog toga se uglavnom i koristi) ali imam utisak da koristim 5% od moguceg kolko nudi. Interesuje me vise sta ljudi, koji ga redovno koriste i gledaju maksimalno da im olaksa, sta je to, koje add-one koristite, zanimaju me neki hint & tips za TB po cemu vama olaksava ovaj e-mail klijent.
Imam 3 e-maila, jedan je za registraciju i subscribe na razne sajtove da bi dobio e-mail obavestenja, jedan je privatan e-mail sto je trebao i drugi da bude ali vise nije, napravicu i 4. gde mi treba bolje ime e-mail adrese zbog lakse razmene uzivo sa ljudima (no ovo je nebitno
). E-mail ne koristim poslovno ali bi voleo da cujem i ljude koji koriste i za tu namenu.
Imam 3 e-maila, jedan je za registraciju i subscribe na razne sajtove da bi dobio e-mail obavestenja, jedan je privatan e-mail sto je trebao i drugi da bude ali vise nije, napravicu i 4. gde mi treba bolje ime e-mail adrese zbog lakse razmene uzivo sa ljudima (no ovo je nebitno