Šta je novo?

Thunderbird problem - kursor nestaje pri dužem kucanju

RazbojNick

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2004
Poena
845
Suština piše u naslovu.

U Thunderbird, pri iole dužem sastavljanju mejl poruke i uredjivanjem teksta, kursor prestaje da se vidi. U stvari je prisutan, može da se kuca, ali nema indikacije gde se tačno nalazi, pa bude problem kada treba da se umetne tekst.

Thunderbird je poslednja verzija, 9.0.1.

I dalje imam pomenuti problem, bez obzira što sam uradio ovo što mi je voodoo_ predložio. Čak se ozbiljno iskomplikovalo - neki delovi teksta najednom ne reaguju na manipulisanje. Molim za pomoć.

To bas zna da nervira! :mad:
Odavno nisam imao taj problem ali kad god bi mi tako zabagovao cuvao sam mail u drafts i restartovao TB.
Znam da nije najbolje resenje ali za drugo ne znam :)

Tako i radim ili kucam u vordu i kopiram, ali problem ostaje... ne znam da li da šaljem bug report, niti da li će išta da pomogne

Koliko cesto ti se to desava? I da li si imao problem i sa prethodnim verzijama?
Jos uvek koristim TB3 (portabilni), tacnije 3.1.1.17 i cesto ga koristim, i pisem "dugacke" mailove povremeno.
Pokusavam da se setim da li sam taj problem imao sa 3kom ili sa TB2 ali ne mogu.

Dešava se kad kucam poruke koje su u formi poslovnog pisma, sa dosta formatiranja teksta. Ne javi se problem uvek, ali ga ima u većini slucajeva. Kod mene se pojavio od verzije 8, bar ga ja tada primetih.

Vrh Dno