Šta je novo?

Thunderbird - backup restore brljavi

Dekara

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2003
Poena
649
Kao i nekoliko puta do sada uradio sam backup Thunderbirda i Firefoxa pomocu Mozbackup-a, formatirao hard i vratio sve u uspesno firefox, medjutim thunderbird brljavi. Naime, vrate se svi account-i i address book ali od mailova ni traga ni glasa. Sve sto treba da bude stiklirano prilikom backup-a je bilo stiklirano, cak se isto ponasa i sa backup file-ovima od pre ~1.5 meseci koje sam tada uspesno vratio, kao i sa bazom od pre ~2.5 meseci koja je takodje uspesno vracena na svezu instalaciju win-a.
Proverio sam velicinu file-a i poslednji backup file je taman malo veci od ovog od pre 1.5 meseci.
Koristim poslednje verzije i thunderbirda i mozbackup-a a probao sam vise verzija thunderbirda i rezultat je isti :mad:.
Imam backup-ovan i kompletan folder sa fajlovima od pre 3-4 meseca, i u principu moze da prodje i varijanta kopiranja ali to je krajnja varijanta.

Dakle, ima li nade :trust: .

Mozbackup trpa backup u obične zip arhive. Dakler, otvori backup i probaj pešaka da prekopiraš fajlove iz najnovijeg backupa.

Mozbackup trpa backup u obične zip arhive. Dakler, otvori backup i probaj pešaka da prekopiraš fajlove iz najnovijeg backupa.

E toga se vec nisam setio :wall:. Da u pitanju je neka arhiva kojoj se lako pristupa pa sam povadio sve fajlove.

Thanks! :wave:

Vrh Dno