Šta je novo?

Thunderbird 1.5 RC1

kole89

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2004
Poena
319
Thunderbird 1.5 RC 1 is a preview of our award-winning email client. Thunderbird 1.5 RC 1 is for our early adopter community, and our Extension developers.

Here's what's new in Thunderbird 1.5 RC 1:

* Automated update to streamline product upgrades. Notification of an update is more prominent, and updates to Thunderbird may now be half a megabyte or smaller. Updating extensions has also improved.
* Sort address autocomplete results by how often you send e-mail to each recipient.
* Spell check as you type.
* Saved Search Folders can now search across multiple accounts.
* Built in phishing detector to help protect users against email scams.
* Podcasting and other RSS Improvements.
* Deleting attachments from messages.
* Integration with server side spam filtering.
* Reply and forward actions for message filters.
* Kerberos Authentication.
* Auto save as draft for mail composition.
* Message aging.
* Filters for Global Inbox.
* Improvements to product usability including redesigned options interface, and SMTP server management.
* Many security enhancements.

http://www.mozilla.org/products/thunderbird/releases/1.5.html

Hm, a jel' uopste iko ovo koristi pored OE-a? Kakve su prednosti (ili mane) u odnosu na OE (ne racunajuci bezbednosne)?

pobogu kakvo pitanje?!?
bolje pitati jel iko jos koristi OE?!?!

mislim da su bezbednosne mane oe-a dovoljne, a ostalo ne bih ni nabrajao...

Ja ga koristim svakodnevno i radi sasvim lepo.

@leksa
U breee, ti si poslednji od koga sam ocekivao ovo pitanje. Program je super, mnogo brze radi a ako ti nedostaje OE mozes da stavis odgovarajucu temu (kao ja npr. :d).
Meni se samo ne svidja nacin na koji su organizovani Accounti, ponekad mi podesavanje vise njih zada glavobolju. Desavalo mi se da na prethodnim verzijama izmesa SMTP Accounte pa da posalje preko pogresnog, a ne onog koji sam ja hteo, ali toga nema u ovim novijim verzijama.

Program je extra. Ne koristim OE već godinu i po.

Nazad
Vrh Dno