Šta je novo?

This site may harm your computer - google [spojene teme]

Darko

Čuven
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
679
Pocelo je nesto cudno da se desava sa googlom. Kad uradim google search izlazi mi za bukvalno svaki, cak i najgluplji moguci google result "this site may harm your computer". Sta se desava? Jer sam samo ja u pitanju, ili je google hakovan? :S:

Naravno, i za benchmark izlazi takodje isto upozorenje bas kao i za bilo kakav random string.

Izgleda da se svima desava, ja pola sata pokusavam da ocistim "virus" koji me zeza :D

Prslo je nesto kod njih, za svaki pogodak ispisuju to

Kakav gadan trip. Vracam se na yahoo search...

Puče Google !

Svašta . . .

pa i kada kliknete na www.google.com pri kucanju google u search, dobijete istu poruku :d . Eto... docekali smo i taj dan.

Ekstra :d ja se jos ubedjujem sa prijateljem da nisam dobio virus od njega kad i kod
mene upozorenje ...

Šta je s google-om

Ja ne znam da li se ovo samo meni dešava, ali od danas na koju god stranu sam pokušao da uđem preko gugla, izbaci da mi stranica može "povrijediti" kompjuter i da ulazim na svoju odgovornost, i moram onda da ručno prekopiram link da bih ušao. A to su stranice na koje sam 100x već ulazio... :zgran:

Yahoo je tu umesao svoje prste :-devil-:.

Sredice se...

Google poludeo?

O cemu se radi?
Ne mogu da udjem ni na jednu stranicu koju sam dobio iz pretrage.
Za svaki sajt pise da je nebezbedan...:wall:

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    126.3 KB · Pregleda: 131
Poslednja izmena:
Puko Google

Znaci danas sta god da ukucam na googlu i pokusam da udem na doticni link dobijem ovu stranicu.Razlog izmene je da dodam da sam kontaktirao vise ljudi i svima se desava slican bag hehe neko im je uvalio viruscinu samo takvu:D

Prilozi

• warning.JPG
    warning.JPG
    167.7 KB · Pregleda: 72
Poslednja izmena:
Ja se isto istripovao u prvi mah da je virus.
Nekako je zastrašujuće kad svemoćni google "prsne".

e sad vec radi

Malopre sam to isto ocistio kod drugara,hijacker je bio u pitanju.Kombinacija unhackme+malwarebytes je odradila posao za 2-3 minuta.Unhackme je oma detektovao stealthera koga je ocistio na reboot,a malwarebytes ostatak i to je bilo to.

Poslednja izmena:
Malopre sam to isto ocistio kod drugara,hijacker je bio u pitanju.Kombinacija unhackme+malwarebytes je odradila posao za 2-3 minuta.Unhackme je oma detektovao stealthera koga je ocistio na reboot,a malwarebytes ostatak i to je bilo to.
Svaka cast :d

Majstore ! :smash::type:

Alal ti vera :d :D :d

Yahoo?
To je za "nezadovoljene" domacice :d

Nije istina. Sad sam probao google i ocigledno jos nisu opravili stvar kako treba. Pretraga "rwth webmail" koja mi je uvek kao prvu stavku davala link za (cik pogodi!) univerzitetski webmail sad daje kojekakve gluposti. Na yahoou je naravno prvi link, onaj pravi...

Razocarao sam se u google... :smash:

zabagovao Google

Google broke the Internet: Malware detector went haywire

link

Google je danas jedno 15tak minuta za svaki sajt prijavljivao da je zarazen malware-om, osim YouTube-a) :D i to sve zbog, naravno, ljudske greske - neko je dodao '/' viska u skript i ceo Google je poceo za svaki sajt da izbacuje upozorenje da je zarazen! :D

Ovo je valjda peta-sesta tema o tome koju sam video na benchu juce i danas a ne sumnjam da ih je bilo jos.

Vrh Dno