stanislaw
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.08.2007
- Poena
- 309
kako nemam fire wire ugradjen u lap top kupio sam eksterni za pci slot, ali nece da radi... prvo sam mislio da su drajveri jer koristim vistu hb, ali kada sam ih dobio od proizvodjaca kartice bila je ista prica, zatim sam karticu probao na par drugih notebook-ova i kod njih je odmah prepoznaju i radi sve ok...
meni izbacuje u device manager-u ``this device cannot find enough free resources...`` kao sto se i vidi na slici, e sada pokusao sam da iskljucujem ostale urdjaje, ali i dalje ne radi !
da li neko ima neki predlog sta da radim, kome da platim da osposobi sta vec treba, jer mi prodavac kartice i ako je garantovao da ce raditi kod mene nece da prihvati karticu nazad u zamenu za drugu (od drugog prozivodjaca cak i uz moju doplatu) ??
bilo koji koristan savet ?
imam gomilu materijala na dv trakama koji ne mogu da uvucem u racunar...
meni izbacuje u device manager-u ``this device cannot find enough free resources...`` kao sto se i vidi na slici, e sada pokusao sam da iskljucujem ostale urdjaje, ali i dalje ne radi !
da li neko ima neki predlog sta da radim, kome da platim da osposobi sta vec treba, jer mi prodavac kartice i ako je garantovao da ce raditi kod mene nece da prihvati karticu nazad u zamenu za drugu (od drugog prozivodjaca cak i uz moju doplatu) ??
bilo koji koristan savet ?
imam gomilu materijala na dv trakama koji ne mogu da uvucem u racunar...