Šta je novo?

"This Device Can Perform Faster if you plug it into a USB 3.0 port" проблем

ПротивГлобал

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
07.01.2014
Poena
69
Windows 7 је у питању, на десктоп рачунару (из профила). Инсталирао сам поново драјвер за USB 3.0 и ништа, и даље је пренос података преко USB 3.0 портова ограничен на USB 2.0 брзине. Како да решим ово?

Koji uredjaj pokusavas da nakacis na usb, da li on podrzava usb3 standard ili je usb2?!

Дајте бре људи, чим видите "Windows" одмах помислите да је човек ретардиран. Наравно да уређај подржава USB 3.0. Екстерних хард-диск је у питању...

Pa lepo napises problem, das vise detalja...obicno bude neka glupost...A ovako treba da se nagadja koji uredjaj pokusavas da nakacis...
Jel si probao neki drugi uredjaj da nakacis,cisto da eliminises portove i drajvere kao problem, da znas u kome smeru da trazis problem...

"This Device Can Perform Faster if you plug it into a USB 3.0 port" poruka označava da si usb3.0 uredjaj uključio u usb2.0 port umesto u usb3.0 koji postoji na računaru. Dakle, drajveri su instalirani, ali ti uključuješ uređaj u pogrešan port (usb3.0 ima plavu plastiku u sredini).

Нова конфигурација и нова инсталација Windows-а (од прекјуче) је у питању.

По укључењу рачунара, када се подигне Windows искачу ове грешке:

Usb 3.0 Monitor is already started!

И:

Device driver software is not successfully installed

Poslednja izmena:
Vidi u Device Manager-u da ti nije nesto unknown.

Није био ни један, али сада се појавио (непознати уређај, међу USB адаптерима), после инсталације најновијег USB 3.0 драјвера.

А шта је ово?

Иначе, за USB 3.0 Host Adapter-е пише да је све регуларно...

Није био ни један, али сада се појавио (непознати уређај, међу USB адаптерима), после инсталације најновијег USB 3.0 драјвера.

А шта је ово?

Иначе, за USB 3.0 Host Adapter-е пише да је све регуларно...

http://www.sevenforums.com/hardware-devices/233555-usb-3-0-monitor.html

Ja sam imao sličan problem na mojoj Intel Z87 platformi. Probaj da flešuješ BIOS na najnoviju verziju. Meni ni to nije pomoglo, pa sam stavio Windows 8.1 i magično je proradilo.

Имам инсталирану најновију верзију BIOS-а, али је то бета верзија, F6a. Могу да вратим на F5 па да пробам.

Пробао сам и са стабилном верзијом BIOS-а F5. И даље исти проблем. У "Device manager"-у пише да је све регуларно (USB 3.0 драјвери су најновији итд.). И даље ми искаче грешка одмах након подизања система: Usb 3.0 Monitor is already started!

Шта да радим?

Da li si probao windows 8.1 da instaliraš? Moj problem je tako bio rešen jer 8.1 ima nativnu USB 3 podršku.
Пробао сам и са стабилном верзијом BIOS-а F5. И даље исти проблем. У "Device manager"-у пише да је све регуларно (USB 3.0 драјвери су најновији итд.). И даље ми искаче грешка одмах након подизања система: Usb 3.0 Monitor is already started!

Шта да радим?

Не. И не намеравам да мењам цео оперативни систем да бих решио проблем. Кад купим адаптер за IDE хард-диск, инсталираћу на њега Убунту и кад ми буде требао USB 3.0 то ћу у њему да одради. Али до тада ми треба да решим проблем на Windows-у 7...

Не. И не намеравам да мењам цео оперативни систем да бих решио проблем. Кад купим адаптер за IDE хард-диск, инсталираћу на њега Убунту и кад ми буде требао USB 3.0 то ћу у њему да одради. Али до тада ми треба да решим проблем на Windows-у 7...

Neću da menjam operativni sistem, nego ću podići još jedan operativni sistem.

A da nam daš screenshot Device Manager-a?
I Hardware ID's nepoznatih uređaja, da bi mi imali uopšte ikakav materijal da potražimo po netu rešenje i pomognemo ti?

Nazad
Vrh Dno