Šta je novo?

ThinkPad R60 i 2 problema

Novim

Slavan
Učlanjen(a)
21.05.2008
Poena
319
1. Još uvek mi se čini da dva vertikalne linije na displeju potiču od nečega što je stvar grafičke kartice (a ne od samog displeja). Zna li neko nekog odličnog hadver majstora u Bgdu koji bi mi to pogledao? (PIN Computers, koji radi sa ThinkPadom, bi da mi odmah menja ekran, ali to mi se niti isplati, niti verujem da bi to rešilo problem.)

2. ThinkPad ima onaj stik za miša (izmešu slova ghb). Ima li u Bgdu negde da kupim gumicu za njega?

Hvala unapred za pomoć.

1. Još uvek mi se čini da dva vertikalne linije na displeju potiču od nečega što je stvar grafičke kartice (a ne od samog displeja). Zna li neko nekog odličnog hadver majstora u Bgdu koji bi mi to pogledao? (PIN Computers, koji radi sa ThinkPadom, bi da mi odmah menja ekran, ali to mi se niti isplati, niti verujem da bi to rešilo problem.)

2. ThinkPad ima onaj stik za miša (izmešu slova ghb). Ima li u Bgdu negde da kupim gumicu za njega?

Hvala unapred za pomoć.

Što se tiče linija, probaj da baciš sliku na externi monitor. Ako nema linija, onda je do displeja. Ako i na externom imaš linije, onda je grafika. U svakom slučaju, nećeš da prođeš jeftino, jer ni ploča ni LCD nisu ispod 250 jura plus...
Gumicu probaj da nabaviš u nekom ovlašćenom servisu, KimTec, Tehnicom Computers...

O Kimtecu swe najgore! Iz iskustwa koje cu napisati u posebnom odeljku za to.
Imas pm

Nazad
Vrh Dno