Ништа, не даје знаке живота и без ње.Za početak probaj da izvadiš bateriju, pa da upališ bez nje. Imao sam takvu situaciju na T460s.
moguce konektor punjenja ili neka elektronika brljavi.Proveri ako podrzava punjenje preko type c pa tako da napunis.Mozda je i punjac crkao treba sve proveritiОставио сам за ноћас на пуњачу, негде у пола ноћи видим иза светли лампица за пуњење. Узимам га јутрос, он на 100%, мало га користио без пуњача да скинем који проценат, пробам опет пуњач, не реагује. Не пуни и не светли лампица иза.
Не иде пре Ц пуњење нажалост.moguce konektor punjenja ili neka elektronika brljavi.Proveri ako podrzava punjenje preko type c pa tako da napunis.Mozda je i punjac crkao treba sve proveriti
Био је на 230w целу ноћ.Imao sam slične simptome (samo bez ubadanja punjača u neku budževinu sa trofaznom strujom) na T14s G2, ali tu je USB port za punjenje, tj oba TypeC porta su umrla i nije bilo moguće punjenje, srećom, bio je u ~30. mesecu garancije (od 36) pa je zamenjena cela matična u ovlašćenom servisu.
Ovde je stari kockica port za punjenje pa ne verujem da je ta problematika, i ja bih najpre posumnjao da je vrisnuo punjač, ali kaže čovek da je probao posle i sa nekim 45W punjačem, doduše, to je dosta slabije od stock 250W, ali bi morao makar da upali lampicu i vrati poruku da je punjač slabiji od predviđenog. Na kom punjaču je proveo noć, pa se napunio na 100%, originalnom ili tom 45W zamenskom?
Ponavljalo se posle ponovo, ocistio sam ventilator, tj nije bilo prljavstine, ali sam za svaki slucaj izduvao. Ukljucio sam laptop i ventilator normalno radi, ne znam zasto error. Posle nekog vremena kaze prijateljica da ima ponovo error, ali ona ne razume engleski, pa ne moze procitati da pise press esc to start laptop . Onda sam u Bios-u iskljucio security boot, (ne verujem da ima neke konekcije), i sad radi valjda, nije me zvala vise.Verovatno treba očistiti ventilator. Ako ni to ne pomogne onda treba zameniti ali tada mora da se menja i heatsink, preporučujem da se kupi preko ebay/aliexpress
resio si?To im je mana, imao sam nekoliko T14 G1 i 2 sa tim fan error iako je sve ocisceno.
Ma jok, firma je u pitanju, otpis.resio si?
Тражим X1 carbon gen 6 sa HDR екраном, да ли га неко продаје ?Ako ste navikli na fizicke gornje tastere na touchpadu, nemojte da uzimate haptic touchpad. 😂 ja sam toliko navikao na njih, a kod haptic touchpada ne dolaze fizicki vec su u sklopu touchpada. Kada su mi iz firme porucivali x1 carbon gen 12, rekao sam da hocu sve od opcija i oni dodaju i haptic touchpad koji je bio preko 200e kao opcija. Kad mi je stigao laptop, vidim da sam se zeznuo. U mom slucaju, vise, nije i bolje. 😂
Inace, firma (u Nemackoj) narucuje stotine laptopova svake godine za potrebe klijenata i godinama je best buy L13 Yoga.
Kroz ruke su mi prosle skoro svi modeli i generacije thinkpad-ova, osim E serije. Njih niko ne trazi. L14/T14 su sledeci po popularnosti, a zatim p14s (uglavnom ih tehnicari koriste za virtuelizaciju). 15" su znatno manje trazeni. X1 Carbon/Yoga uglavnom menadzment jer su znatno skuplji.
Uglavnom se koriste na dokovima sa eksternim monitorima, a svima znaci da budu lagani da se nose kuci za home office.
Slobodno pisite ako vas nesto zanima oko nekog konkretnog modela.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari