Šta je novo?

Laptop ThinkBook 15 G4 good buy?

Koji laptop kupiti?

krmeljar

Poštovan
Učlanjen(a)
12.12.2020
Poena
70
koliko vidim za 500e laptop meni deluje ok jedino sto me brine je pozicija izduvnog venta( ako ocu da ga preklopim i radim, dock mode) i mozda ovaj batterija? Meni treba za bukvalno uber light gejming ono nekad mozda opeglam cs go/dotu i ovako mi treba za gejm dev(opet light jer ja tergetujem mobile godot/unity) i programiranje, mislim meni kuci moj 2400g na pc vrsi posao sto se perfomaca tice, pa me zanima da li neko vidi nesto lose sto ja ne vidim za ovaj laptop , mislim nije prstalica al za 500e mi deluje kao odlucna ponuda plus iskreno svidja mi se sto nema diskretnu graficku da mi trosi vise i da se pregrejava

PROS:
Video sam na redditu neki lik kaze radi bez problema sve na linuxu samo fingerprint ne sto mi i ne treba
Integrusa samo = manji TDP = manje grejanja i duza baterija
Backlight
40GB rama
Usb-c display and charging
500e :)

CONS:
nije 16x10
YU tastatura

Poslednja izmena:
Zar nisu ventili oni glupi izmedju ekrana i tastature? To je skroz ok da zaklopis, sem ako nema neki problem oko pregrevanja tastature (sto nema veze sa pozicijom izduva, ali obavezno pogledaj po netu koliko se greje tastatura, najvise oko dGPUa).
Meni je to killer :( Ako je 30-40cm od lica, sto ja moram imati maks distancu, sve ide u lice i nos bas nastrada ;)

Zar nisu ventili oni glupi izmedju ekrana i tastature? To je skroz ok da zaklopis, sem ako nema neki problem oko pregrevanja tastature (sto nema veze sa pozicijom izduva, ali obavezno pogledaj po netu koliko se greje tastatura, najvise oko dGPUa).
Meni je to killer :( Ako je 30-40cm od lica, sto ja moram imati maks distancu, sve ide u lice i nos bas nastrada ;)

Kako je ok da zaklopis ako zatvori ventove, video sam ideapad u prodavnici i kad se preklopi vire ventovi dole malo sakato al vire moze izduvava. Prespostavljam da je tsko i na thinkbooku ovom. Inace ovaj laptop nema dgpu

Nazad
Vrh Dno