Šta je novo?

Thief 3 ---------secka?

tarik

Slavan
Učlanjen(a)
27.11.2005
Poena
319
prvi put kad sam odigrao ovu igru bilo je super.Sad je igram drugi put, ali nema sanse jer secka i to puno.Imam Nvidia GForce 5200. Instalirao sam nedavno OpenGL drajvere pa me interesuje moze li neko da mi posalje orginal drajvere za ovu graficku?? Mislim da je problem do drajvera jer sam ih cesto menjao i update- ovao.Nema drugog razloga da ova igra secka.
Hvala.

Pa stavi nove drajvere sa nvidia sajta, imas na netu one programe koji sklanjaju svaki trag starih.
Pa jel ti secka neka druga igrica?

U kojoj si rezoluciji igrao pre kad ti nije seckala ???
Malo mi cudno posto je igra bas zahtevna i mislim da tvoja
graficka nije dovoljna za normalno igranje.

Mozda je cudno, ali prvi put sam je igrao na rezoluciji 1024 x 768, a sad jedva na 640 x 480. prvi put sam igrao i sa podesenim osvetljenjem na maksimalno a sad jedva u ovom mraku pod default-om.
Instalirao sam i najnovije drajvere sa sajta, ali ne ide . Krene malo pa stane nakon 5 minuta.Pocne prvo da secka dok ne blokira.

Igra je izuzetno neoptimizovana i zahtevna. Tvoja kartica nije bas prepurucena za ugodno igranje.

Problem nema veze sa grafikom vec je u pitanju memorija i/ili neki proces u pozadini koji jede resurse. Sa slabom grafikom na trenutke dolazi do pada frameratea a zaglavljivanje po nekoliko sekundi ili trajno nema veze sa tim.

otogrunt je napisao(la):
Problem nema veze sa grafikom vec je u pitanju memorija i/ili neki proces u pozadini koji jede resurse. Sa slabom grafikom na trenutke dolazi do pada frameratea a zaglavljivanje po nekoliko sekundi ili trajno nema veze sa tim.
Eh, volio bih da mi precizno objasnis sta bi moglo da bude u pitanju i moze li se resiti ovaj problem.Imam utisak da i ostale igre koje sam odigrao sad teze funkcionisu.Pa, molio bih za objasnjenje

Format c: a potom pazljivo odaberi sta ces i kako instalirati.

resen problem za Nvidia FX 5200

Za sve ostale koji budu imali probleme sa ovom omrazenom grafickom: instalirajte forceware 81.85 (vidi NVIDIA sajt) i odjednom cete poceti igrati zahtevne igre bez problema.Sad Thief 3 przi ko lud! :-devil- a Call of Duty kao :-devil-: :-devil-:

Ehm... pravicu se da si tako i mislio.

Pa bio sam nesrecni vlasnik jedne 5200-tke, tako da znam dobro takve drajvere (i sta rade) koji je cine GPU-om koji pokrece sve zahtevne naslove.

Jel se ovde priča o Thief3-Dedly shadows.Ako je o tome reč nisam primetio da je igra nešto zahtevna,mada...

Nazad
Vrh Dno