Šta je novo?

Thief 3 izlazi uskoro !

Da, 25. maj, the waiting is over...

Mada, iskreno osecam prilicnu zebnju. I pored toga sto Warren na sve stane urla da "skoro nista" nisu izmenili u igri, neki nezavisni izvori koji su kao videli "radnu" verziju od pre tri-cetiri meseca tvrde da je igra prilicno Xbox-izirana: default pogled je u trecem licu, nivoi su prilicno mali i podeljeni na vise celina koje se naknadno ucitavaju, standardna oruzja su izmenjena u nekakve "imaginarne" varijante ("rukavice za penjanje" umesto strela sa konopcem...?!?), igru mozes da predjes i bez ikakvog skrivanja... Tja, nadam se da lazu. :S:

Uhhh nestrpljivo cekam i cekam....
Definitivno ce biti vrhunska igra vridna bacanja para ;)
Pozdrav...

Poslednja izmena:
Thief 3 je "pokonzolasen" maksimalno i bice ocaj, jos drasticnije nego Deus Ex 2. Od revolucionarne igre za PC postao je najobicnija arkadna avanturica iz 3. lica, kojih za konzole ima 328.435 po poslednjim podacima :smash:

E sad... Mislim da je Garet ipak zasluzio bar da se ne razapinje prije nego li se pojavi (mada i meni ne mirise dobro to izvodjenje iz III lica)! Samo da nisu smislili da moze da baca ono vjestacko oko pa da se njime kaci na zid ili sta vec :d ...

OptiPlex je napisao(la):
Thief 3 je "pokonzolasen" maksimalno i bice ocaj, jos drasticnije nego Deus Ex 2. Od revolucionarne igre za PC postao je najobicnija arkadna avanturica iz 3. lica, kojih za konzole ima 328.435 po poslednjim podacima :smash:

Baksuzu, jezik pregriz`o :d

Najbolje da dodaju crtu na thief II i posalju igru, samo tako ce takozvani "fanovi" biti zadovoljni...

Igre se menjaju zajedno sa ljudima koji ih prave...

Onda ispada da jedni te isti ljudi prave sve igre, posto su sve slicnije i slicnije :d

ne ilirone.. igre su sve loshije i loshije srazmerno sa kolichnimo para koja se ulaze u njih.. chudno ali je tako...

Ma u pravu ste nego ja hteo malo da podignem moral pred izlazak igrice jer ovako je smorila pre nego sto je dosla :)

Nazad
Vrh Dno