Šta je novo?

They

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
Zvuk
WiiM Amp Pro + Mission LX-2
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Mobilni telefon
Pixel 9a
Pametni uređaji
Meta Quest 3S
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Mozda sam malo poranio sa igrom koja izlazi tek 2008/2009, ali deluje zanimljivo...
Ako mogu da sudim samo po ovim shotovima mene podseca na mix igara Resistance: Fall of Man i Hellgate: London.

...

Secrecy surrounds THEY:

This is the right place and the right time to present world exclusively "THEY." The next generation mystery first person shooter for PC and next generation consoles will be unveiled at Leipzig Games Convention!

"THEY" are huge - "THEY" are different - "THEY" are hostile!

Be one of the selected media to see a thirty minutes behind closed doors presentation - at the Business Center, Hall 1, IMC booth K36. By appointment only the brains behind "THEY" will present the first playable scenes of this FPS, so mysterious, so stunning and so amazing - that "THEY" might become one of the most anticipated world premiere titles from this year's Games Convention!

"THEY" features a technically future minded 3D engine with next generation effects, brand new gameplay elements and a revolutionary weapon system to survive the challenges ahead! But always remember: Nothing is as it seems!

Facts and features:

Platforms: PC & next generation console
Release date: 2008/2009
Genre: First person mystery shooter
Scenario: Near Future

• next generation 3D engine
• unique weapon system that makes you "love" your weapons
• mysterious science fiction background story
• diversified enemies - thrilling and intelligent
• heroes to identify with
• heavy usage of physics
• destructible environment relevant for gameplay
• haunting single player mode
• versatile multiplayer modes

Prilozi

• 15241_They-01 2.webp
    15241_They-01 2.webp
    254.5 KB · Pregleda: 224
  • 15242_They-02 2.webp
    15242_They-02 2.webp
    346.2 KB · Pregleda: 142
Ovo po grafici podseća na onaj prvi CG film Final Fantasy.

Prva slika je pljunuti Resistance za PS3 iz nivoa London, kada se brani prolaz od Mech-ova...i to bez snega 🙂

They Progress Report

Shotovi:
they-screens-20080421101005194.jpg

they-20070903090453337.jpg

they-screens-20080421101029334.jpg

they-screens-20080421100955741.jpg

they-20070903090454649.jpg

Gledao sam ja odavno neki dev walkthrough video i dobro izgleda, samo prvo što sam pomislio bilo je "fakin Final Fantasy Movie". I to je bilo pre Resistance-a!

Gledao sam ja odavno neki dev walkthrough video i dobro izgleda, samo prvo što sam pomislio bilo je "fakin Final Fantasy Movie". I to je bilo pre Resistance-a!

Bas to, kao oni demoni iz FF.

+1
FF:Spirits Within

mi lajk skrinshots veri mach ! 😀

***, zasto u svim novijim pucacinama pretezno rokas bube i cudovista? Sta je sa dobrim, starim peglanjem ljudi? Smorilo je.

pa zato sto smo pobili sve sto se moglo pobiti. svabe, vijetnamce, arape, koreance, sve smo pobili 🙂 Ostaje jedino da rokamo francuze i tako te neke vece nacije koje nisu ni ratovale u skorije vreme, a to bilo boring, picis kroz oni vicu "le fak ! la maranic iz here !"

^ 😀
Mene ljudi skroz smaraju, obozavam da ubijam bube, kiborge, bube-kiborge i sl.
Shotovi su sjajni...

pa zato sto smo pobili sve sto se moglo pobiti. svabe, vijetnamce, arape, koreance, sve smo pobili 🙂 Ostaje jedino da rokamo francuze i tako te neke vece nacije koje nisu ni ratovale u skorije vreme, a to bilo boring, picis kroz oni vicu "le fak ! la maranic iz here !"

Ma kakvi, toliko je tema iz proslog doba gde su borbe i ratovi bili mnogo vise viteski nego sto je to danas ... A iskreno, SF meni se penje na djoku samo tako, dosadno je ...

hah 🙂 Iskreno, meni se vec sve igre penju na djoku, samo jos voznje mogu da me drze pre monitorom...

Viteshko ubijanje, ma da😀
Shto se mene tiche mogu da naprave neku igru al' da bude zivo zlo😀
Shto da budemo uvek u ulozi nekog dobrice?😛
Evo, lepo i krvavo😛roject origin😀

Can't wait😀

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno