Šta je novo?

ThermalTake W0090 (470W) vs LC Power LC6600GP2 (ili LC6550GP2)

Spider88

Slavan
Učlanjen(a)
30.11.2005
Poena
319
Kao shto sam prichao u nekom od mojih prethodnih postova, bila je u planu kupovina neke jache mashine, medjutim stanje sa faxom je sve zeznulo, tako da moja sasvim solidno jaka mashina ode drzavi.

Sada mora da se kupi neka mashina(tj samo neke komponente) koja je malo jeftinija.
Planirao sam neku MSI plochu(podrzava SLI i Phenom procesore, n570 chipset) , AMD 5200+, Gainward 9600GT GS, 2*1gbRam.
Sve ove komponente sam prilichno siguran da cu najverovatnije uzeti, medjutim problem je koje napajanje uzeti?

Rachunar ce najverovatnije biti clockovan do max. Cenim da oba napajanja mogu to da izdrze.

Eventualno trebalo bi da izdrzi 2x9600GT GS + sve ostalo(ne klokovano naravno), ili pak neki Phenom+ ostatak(takodje ne klokovan). Dakle ne planiram Phenom+2x9600GT GS.

Chuo sam da skoro svi hvale ova napajanja, medjutim takodje sam chuo da im neki nalaze i mane.

Chuo sam da ThermalTake "pucaju", tj neki primerci pregorevaju pri prvom ukljuchenje(losha serija valjda), a i takodje ga je trenutno vrlo teshko naci u Srbiji(ALTI koji je koliko sam razumeo glavni zastupnik za ThermalTake, trenutno u ponudi ima samo 2 tipa napajanja 400 i 850(nije reklama!!!).

Shto se LC -a tiche upitanju je SilentGiant Green Power serija sa 14CM ventom.
Razmishljam o 600W, medjutim ako ga ne nadjem mozda i 550W. Chuo sam da LC nema one silne zashtite(Over-Current, Over Voltage...) koje inache Thermaltake ima, a i da ga prave kinezi(koji danas uzgred prave sve zivo tako da me to ne odvraca od kupovine)

Thermaltake W0090 na 12V granama ima 14 i 15A, dok LC6550GP2 ima 16 i 18A, a LC6600GP2 17 i 18A.

ThermalTake ima >70% efikasnost(podatak sa sajta), a LC ima 79%efikasnost(takodje sa sajta).

Shta mi vi predlazete, tj koja su vasha iskustva? Da li ce (i koja ce ako ce) ova napajanja podrzati ovu mashinu koju sam planirao(overclockovanu), i kasnije eventualni upgrade(jednu od one dve kombinacije). Naravno chuo sam ja za Enermaxa, Tagana, Corsaira i sl, ali ogranichen mi je budzet.

Eventualno predlozite neko drugo koje podrzava sve ovo do 50e (ako je to moguce).

Pozdrav

Izdrzhala je "chega" ?!

Ne razumem ove klipove kada meni vecj 20 dana mashina radi 24/7 na TITAN napajanju a pogledaj shta imam u moja mashina ?

Jel si ti neshto gotivno placjen da ovako forsirash negativnu kampanju protiv LC napajanja ili shta ?

Ma, daj, Oki. Vidis valjda da je u pitanju testiranje da li ta napajanja mogu da izdrze ono opterecenje za koje su deklarisana. Kao sto se vidi, a to je i opste poznato, ne mogu. Realna snaga LC (Huntkey) napajanja je 50-100W niza od deklarisane. Sasvim je normalno da tvoj komp radi bez problema na tom Titanu zato sto ga ne opterecuje ni priblizno sa 560W.

Pa ako cjemo najiksrenije da prichamo taj koji cje da opterecjuje svoj komp sa 560w sigurno necje uzeti tachno 560w nego cje uzeti corsair od 1000w ...

Ko uzima "knap" napajanje taj ili nazhalost nema para ili je u pitanju neshto trecje. Okej ako greshim, priznajem ali da tebe direktno pitam, shta bi mi ti preporuchio da imam kao "knap" ili granicu izdrzhljivosti za moju mashinu pa sve da klokujem i proc i memoriju i grafichku ???

Koliko znam na ovom forumu se uvek ako nishta barem za 50w vishe daje sugestija kada neko ne mozhe da se odluchi a ne knap ili corsair od 1000w.

:wave:

Da je preporucena MPC za Titana <5000din ili da se gigabyte ploce proizvode u Kini? :wall: Salu na stranu poenta cele price je da se ne sire dezinformacije a ne da ja nekom dokazujem sta LC ima od sertifikata... A drugi podatak da li huntkey proizvodi Titana? Pa ja ne verujem da ima vise od 10 ljudi u Srbiji koji znaju sta sve proizvodi Huntkey, a jos manje onih koji su culi za Andyson. Ipak za poznavoce neka uporede prve serije Titana sa trenutnim i uocice sami razlike. Izvor informacija.. Pa ja... zar to nije dovoljno...:D

Naravno da nije dovoljno.. Ovo je bio cisto politicko obrazlozenje..

Ja sam tebi rekao da prilozis neki dokaz da LC napajanja, iz nize cenovne klase imaju zasitite koja imaju recimo OCZ ili TT takodje iz jeftinijih serija, nemojmo mesati zabe i babe...
Onda pricas
laca12 je napisao(la):
Ipak za poznavoce neka uporede prve serije Titana sa trenutnim i uocice sami razlike. Izvor informacija.. Pa ja...
pa ispada da si neki sad strucnjak a da ostali pojma nemaju.. Ono, kao, par ljudi pored tebe jos imaju pojma a gle slucajnosti (nije li?) svi oni favorizuju cenjenog LC-a..
Veruj mi, ja licno nemam nista protiv LC-a ali me jako nervira kad je neko tako jednostran i gleda samo u jednom pravcu.
I opet cu ponoviti, nemoj mi u sve ovo opet mesati LC napajanja iz visoke klase, za njih mi ne treba nikakav dokaz nicega.

Al poenta svih ovih postova je sto postoje ljudi koji bi ruku dali za LC napajanja i samo se bune kako su se svi urotili protiv LC-a i njih..
Evo, ponovicu se, nemam ja nista protiv LC-a, jos manje protiv ljudi koji ih gotive.
Bili su nekad super odnos cena/kvalitet, bolji je svaki LC od svakog Frontier-a, JNC-a, KME-a... Ali jednostavno, nije to neka klasa napajanja da bi se uzdizali u nebesa gde im nije mesto...

Al poenta svih ovih postova je sto postoje ljudi koji bi ruku dali za LC napajanja i samo se bune kako su se svi urotili protiv LC-a i njih..
Evo, ponovicu se, nemam ja nista protiv LC-a, jos manje protiv ljudi koji ih gotive.
Bili su nekad super odnos cena/kvalitet, bolji je svaki LC od svakog Frontier-a, JNC-a, KME-a... Ali jednostavno, nije to neka klasa napajanja da bi se uzdizali u nebesa gde im nije mesto...
Slazem se, sve dok ne govorimo o Metatron seriji.;)

Nije uzdizanje u nebesa nego za 40-50e NEMASH bolji odnos cena/kvalitet pa se vi cheshite do sutra.

:wave:

Evo vam moj primer.
Trebalo mi je napajanje za sistem sa 8800gt koji vuce nesto oko 300-320W, prebrojim se i vidim da je moj budzet trenutno 50e
(maksimum 60e). Pogledam cene, vidim za te pare bi trebao da bude OCZ sxs 500w ili neki LC ili najjeftiniji chief,cm od po 460w.

Pogledam ovde na forumu vidim da svi kude najjeftinije chiefove ili CM-e, pa kazem sebi ili OCZ ili neki LC. Meni za oko zapadne
LC6560 titan od 560w.
Pitam ovde na forumu vecina mi kaze bolji je OCZ, dobar je i jeftin FSP made. Ok. Odem do winwin radnje u Nisu kosta 5400 din
(62e), a doskora bio 50e. Pogledam net i vidim da ima LC titan za 4150din. Pogledam jos malo net i vidim da taj isti titan prodaju u svim
zemljama EU i da je skuplji od ovih iz GP serija i ostalih, izuzev metatrona i slicnih, i da je cena i tamo 50-60e.
Kupim LC titan i imam utisak da nisam pogresio. Naponi su stabilni, napajanje tiho, ne greje se mnogo pod max. trenutnim
opterecenjem, a temp u kucistu mi je niza 5 stepeni.
E sad bih voleo da mi neko odgovori na sledece:

1. Da li je OCZ 500W stvarno bolji ~30% koliko je skuplji?

2. Da li ste bas sigurni da je LC6560T huntkey made (ovaj model je izasao odavno, pre metatrona i sl., i presdtavljao je vrh ponude

LC-a u to vreme)?

3. Da li mislite da bi se ovaj model prodavao u Nemackoj, Francuskoj, Engleskoj, Italiji etc. (cak i skuplje od OCZ-a) da ne vredi
toliko (nisam naso nijedan jedini los utisak nekog evropskog kupca)?

4. Ko od vas koji imate lose misljenje ima konkretna iskustva sa ovim modelom?

Ja licno mislim da je vecina losih stvari recenih za LC neutemeljena na licnim iskustvima vec je vise odraz onoga sto je johnyguru
rekao za LC nekima sa ovog foruma. A ja koliko vidim Johny zna pouzdano samo da je to firma koja se zove Shenzen Chi Yuan i da neka
od njih pravi Huntkey. Big deal.

Ne razumem zasto neko ne ostavi prostora da ja laca12 u pravu kad kaze da je titan dobro napajanje (ne kazem vrhunsko) i da mozda
nije made by huntkey?
Jesu li peja i garson uvoznici za LC pa znaju, ili su isli u Kinu da vide gde se to pravi, ili su bar serviseri pa videli gomilu
ovih crknutih? Pa ako LC uzima napajanja i od CWT-a ko je taj sa ovog foruma da zna pouzdano da ovaj LC titan nije andyson ili nesto
trece?

Obrazovani ljudi bi trebalo da govore jezikom cinjenica i da budu spremni da ponekad i nisu u pravu, a ne da su napaljeni i
ostrasceni kao klinci.

By the way, znate ono: "Misljenja su kao guz*ce - svako ima jedno."

E, tako vam ja rekoh moje. :D

Da je preporucena MPC za Titana <5000din ili da se gigabyte ploce proizvode u Kini? :wall: Salu na stranu poenta cele price je da se ne sire dezinformacije a ne da ja nekom dokazujem sta LC ima od sertifikata... A drugi podatak da li huntkey proizvodi Titana? Pa ja ne verujem da ima vise od 10 ljudi u Srbiji koji znaju sta sve proizvodi Huntkey, a jos manje onih koji su culi za Andyson. Ipak za poznavoce neka uporede prve serije Titana sa trenutnim i uocice sami razlike. Izvor informacija.. Pa ja... zar to nije dovoljno...:D

:mad:Problem je sto on ne moze ili ne zeli da otkrije odakle mu ove informacije. Prvo je rekao da LC ima sve potrebne sertifikate, a onda "nije njegov posao da dokazuje to" i " on je izvor informacija i to je dovoljno" ? Kakvo smesno ponasanje. :wall:
Garson je lepo pokazao sta se desava kada se jeftinija LC napajanja opterete nazivnom snagom. Dokaz da nema nikakvih zastita. Sta ima toliko da se raspravlja o tome? Ne govori se o Metatron seriji koja je sasvim druga prica.

Ne sporim ja da su oni klipovi verodostojni i da su to huntkey napajanja.
Ja vam kazem - odakle znate da je bas LC6560T napravio huntkey.
Jedino gde stoji da je LC6560T huntkey je ona lista sa max. kombinovanim 12V jacinama. A koliko vidim oni ovo napajanje nisu ni drzali u rukama jer jacinu nisu ni napisali, al znaju da ga je pravio huntkey. Kako da nije.
A drugo, jel misli neko da bi LC mogao ovo doticno napajanje da prodaje u Nemackoj i da napise da ima sve potrebne sertifikate ?
Ovo konkretno napajanje je nekad predstavljalo vrh LC ponude pre nego sto su poceli da kupuju jaca ( metatrone , arandjele) od CWT-a.
Ja kazem, dozvolite coveku da je u pravu kad kaze da LC Titan nije pravio huntkey ako vec nemate nikakve dokaze da jeste niti ste to napajnje drzali u rukama, a kamo li probali.

Sacekaj malo.. Stop.. Mi tu treba da dokazujemo nesto? Neka doticni gospodin ne filuje informacijama koje ne mogu da se dokazu. Pogledao sam istorijat poruka doticnog i mogu zakljuciti samo sledece:
90% (ako ne i vise) njegovih poruka hvali LC napajanja. I, gde je tu objektivnost? Ako se drzi LC-a kao pijan tarabe, pasce ukoliko se ta taraba slomi..
A drugo, jel misli neko da bi LC mogao ovo doticno napajanje da prodaje u Nemackoj i da napise da ima sve potrebne sertifikate ?
A gde je to LC napisao? Gde stoje ti sertifikati o zastitama? Mislim, to je jedino sto se i u svoj ovoj prici i trazi..
LC6560T
Gde je ovde pomenuta i jedna rec o zastiti?
Evo ti primer kako jedan proizvodjac, nije ni jedan od ovih koji se pominju u svim ovim postovima, deklarise i opisuje svoje napajanje.. XILENCE Gaming Edition 600 W Obrati paznju na poslednje recenice kojima zavrsava kratki opis napajanja.
Zasto to ne bi i LC napisao ako je vec odlika i njegovih napajanja?
Ne kazem ja sad, tvoje napajanje je lose. Ovo je samo posledica pisanja prethodnih postova. A kad dodje vreme da opteretis svoju masinu jos, videces i sam, kupices drugo neko napajanje. Poznajem ljude koji su imali LC i svo vreme bili zadovoljni doticnim ali kad je doslo do nekih ozbiljnijih upgrade-ova, izbacili su to napajanje i uzeli i jace i "firmiranije"..

Care ovom poslednjom rechenicom si objasnio. To i jeste u 90% sluchaja poenta. Neshto shto necje eksplodirati [kao sa klipova] za "neko vreme" dok se ne predje na konkretno. Ako zhelish da maltretirash mashinu ti cjesh ako iole imash pojma o rachunarima, ushtekovati vishe kesha i zna se vrlo dobro shta cjesh uzeti. Ovako u tom cenovnom rangu za mashinu koja cje raditi 24/7 kao moja sa ponekim izletom blagog OC-a [ ne jure svi 3d markove i prenapetu krizu za koji fps vishe pri chemu kucjishte samo shto ne poleti jer nemash upravo najbolji komp na svetu lol ] taj titan chiju si specifikaciju objavio je upravo to. Ja sam svestan da ako budem zheleo da budzim i turiram svoju mashinu sutra prekosutra, to sigurno necju mocji da radim sa ovim LC-om, ali u tom momentu ja sam izabrao njega jer dodatnih 30e pored tih 51 nisam imao, veruj mi u tom sluchaju bih u najmanju ruku posedovao jednog ODIN-a na primer i ne bih otvarao ovaj topiks uopshte.

Nadam se da me ne volish manje zbog ove iskrene izjave : )

ps : u onom pdf-u lepo poslednja rechenica kazhe

Active PFC
round from these modern classics. By LC6560T V2.0 Titan, you are responsible for
demanding midrange systems equipped.

nuff said.

Poslednja izmena:
Ne vidim bas neku poentu u onim klipovima za Huntkey napajanja.
Ok,ne mogu dugo na max deklarisanom opterecenju, so what. To je manje vise general knowledge da ta huntkey napajanja mogu da podnesu neki peak cak i malo manji od deklarisane vataze.
Ja nemam nameru da moje napajanje drzim na max. opterecenju 24/7.
Jel ti voodoo imas nameru da tvog chiefa od 80-90e drzis non stop nategnut na 650W? Sta mislis kolko bi dugo on izdrzao da se ne zapali, izvini, da se ne "zastiti"?
Svi sertifikati koje LC titan poseduje stoje na nalepnici samog napajanja, ne mislite valjda da LC prodaje napajanja bez ikakvog sertifikata.
Ja i dalje ne videh dokaz da je LC6560T made by Huntkey.

Za 6350 na LC POWER sajtu kažu ovo:

Protection
Over Load protection : +5V:26A-36A /32-40A/ 38-45A
Over Voltage protection : +5V:6.8V,+3.3V:4.5V,+12V:15.6V
Short Circuit protection : All output to GND
Hi-pot : Voltage 1500Vac, Time 2-3 Sec. cut off current 10mA MAX.

Naravno, i za metatron su napisali (Überspannungs, Überstrom, Überhitzungs und Kurzschlussschutz), samo sto je u pdf-u.

Da ostali modeli imaju nešto takvo, pisalo bi ;).

Jel ti voodoo imas nameru da tvog chiefa od 80-90e drzis non stop nategnut na 650W? Sta mislis kolko bi dugo on izdrzao da se ne zapali, izvini, da se ne "zastiti"?
dok sam ima malo jacu masinu, imao sam Real M1000.. Sad nemam neku masinu, chief je tu radi buke koju ne stvara, radi modularnosti, radi zastita. Ja licno ne bih svoju masinu ako vredi ista stavljao na napajanje koje nema zastitu. Dok se tebi ne desi crkavanje napajanja i povlacenje jos komponenti za sobom u smrt, neces shvatiti ni "Z" od onoga sto pise u onome "Zastite:..."
Sto se mene tice, zavrsili smo. Niste izveli ama bas nikakav dokaz i ostaje zapisano:
LC napajanja, sem metatron serije i 6350 modela, nemaju nikakve zastite u sebi i sa tog stanovista su krs
Ko se ne slaze sa ovim, neka dokazuje suprotno ali onom koga to interesuje, mene apsolutno vise nista ne zanima u vezi ovoga....
Ja nisam nikad bio niti cu ikad biti rob nekog brenda. Onaj koji se pokaze boljim i kvalitetnijim ce biti moj izbor pa zvao se on LC ili Dacia.. (ne, ne vozim daciju i nemam LC napajanje :d:p:d)

Au brate koliko si se samo izdrao u kapsu, ne znam kako ovo da protumachim face 2 face u obichnoj konverzaciji.

Jel ja sada treba da zalepim jpg sa slovima neshto da bi moje mishljenje bilo "pravlje" ?!

Kul sada znam da imam krsh napajanje, eto svaki dan neshto novo nauchish ...

Samo, eto, posto nisi primetio, nije bio caps nego povecan font..
Procitaj jos jednom tu recenicu, al i ne moras posto je na prethodnoj strani, evo ponovicu ali sa normalnim fontom, smisao:
Krs je po pitanju zastita koje poseduje jer ne poseduje niti jednu.
end4me

Dobro bre voodoo nisam hteo da te vredjam, imas dobro napajanje ne kazem da nemas.
Ok moje je napajanje krs i nema nikakvu zastitu.
Voleo bih da mi neko objasni koje standarde treba napajanje da zadovolji da bi se prodavalo u EU?
Verujem da za razliku od nase zemlje napajanje mora da ima neke standarde koje treba da zadovolji osim atx12v standarda.
I nije mi jasno da li bi u EU neko smeo da prodaje napajanja koja tako svaki cas crkavaju i povlace sa sobom ceo komp.

Oki izgleda da si zamenio OCZ od 500W pune snage sa svim zastitama za napajanje sa 100W manje od nazivnih 560W, bez ikakve zastite, koje je tempirana bomba i jedva ceka da ti spali ceo komp.

Ja cu odsad da se tresem svaki put kad ustekam nesto u usb :D

Ne vredjas ti mene, mene nervira samo jednoobraznost necijih poruka.
Zastite kod napajanja nisu obavezne, koliko ja znam... Onda nema razloga zbog kojih se neko napajanje ne bi prodavalo u EU
Sa druge strane niko nije omalovazavao LC pa vlasnici istih ne treba da se osecaju prozvanim. Cela ova prica je oko zastita za koju se tvrdi da postoji a to postojanje ne moze da se dokaze i pokaze.
Pre svega mislim da je vise vreme da se prihvati da nesitina koju je ovde neko stavio da LC napajanja nemaju zastite treba da prestane da se siri svakim postom. Razumem da svako ima svoje "voljeno" napajanje, ali jednostavno nije korektno pri tome iznositi netacne podatke. Pre svega sta podrazumeva da je LC prave KINEZI. Pa 99% napajanja na nasem trzistu se pravi u Kini. Tacnije tamo su fabrike.. Pa zar Asus, Gigabyte itd isto ne prave svoje ploce u Kini. Zar je Lenovo neozbiljan proizvodjac notebookova pa naponske jedinice za svoje notebookove pravi u ISTOJ fabrici u kojoj se pravi i LC, Ili neko hoce da kaze da su Andylson napajanja nekvalitetna...
LC Power napajanja imaju sve potrebna sertifikate za zastitu uskladjeno sa evropskom EMC direktivom. Znaci jednom zauvek SVA LC power napajanja imaju navedene zastite...
A o konkretnom pitanju LC Power LC6560T Titan je bolje od svih navedenih u prethodnim postovima i po pitanju izrade i zastita .. itd
I preporucnena maloprodajna cena bi trebala da bude ispod 5000din
E, ovo je sustina problema, nije LC

Poslednja izmena:
U tom sluchaju pokrecjem topik "Izgoreo ko lichna pt.2" :d

Znash kako sam se potresao, evo sedim na poslu i umesto da se tripujem da li sam iskljuchio shporet, meni je u glavi pomisao - Shta ako je vecj ekslpodirao komp iako nije nategnut k'o struna zato shto nema ama bash nikakve zashtite ? Za utehu pada sneg i stan mi je u potkrovlju tako da se nadam da necje zahvatiti komshije ispod.

Da trknem do sekcije prodajem/menjam mozhda ipak imam 30e vishe za ODIN-a :D

kakva pricha..

Evo sta kaze za napajanja jedan lik sa techgage.com
http://forums.techgage.com/showthread.php?t=4350

"No, it doesn't matter how big the PSU is, it's going to draw only what power is needed. I use both a 1000W and 1200W PSU for testing, and neither goes close to the rated spec. I think even at full load (GPU and CPU), the highest I could push our current benchmarking rigs (QX9650 and HD 4870 X2), I'd just barely hit 400W. There's definitely a lot of legroom with most any PSU nowadays."

Tako da svi sa prosecnim konfiguracijama mislite o tome.

Ja vise necu na ovu temu.

Zelim vam lep provod za praznike momci ,)

Pozdrav:smoke:

Sva tri LC napajanja crkla

Oki
Poenta onih video snimaka je da su sva tri LC napajanja crkla pri opterecenju deklarisanom snagom. I gde je tu zastita?:smash:

Veoma cenim Vase misljenje, ali ipak na snimcima nisam video ni JEDNO LC Power napajanje.
A sve je pocelo time sto sam rekoao da je LC6560T bolje napajanje od...Ja uopste ne zelim da se upustam u diskusiju oko LC Power napajanja. Samo sam smatrao da vam svima nije na odmet da dobijete neku informaciju koju necete naci na netu. Ako malo pratite diskusiju, ja nisam NIKAD rekao da ne valja neko tt, cm, chief, a bogami niti za ocz. Ja samo s vremena na vreme pokusam da skrenem paznju na pojedina DOBRA napajanja iz LC serije jer njih dovoljno dobro poznajem.
Smirite malo emocije.
To je bilo sve sto se mene tice o ovoj diskusiji

E
E sad bih voleo da mi neko odgovori na sledece:
1. Da li je OCZ 500W stvarno bolji ~30% koliko je skuplji?
2. Da li ste bas sigurni da je LC6560T huntkey made (ovaj model je izasao odavno, pre metatrona i sl., i presdtavljao je vrh ponude LC-a u to vreme)?
3. Da li mislite da bi se ovaj model prodavao u Nemackoj, Francuskoj, Engleskoj, Italiji etc. (cak i skuplje od OCZ-a) da ne vredi
toliko (nisam naso nijedan jedini los utisak nekog evropskog kupca)?
4. Ko od vas koji imate lose misljenje ima konkretna iskustva sa ovim modelom?

Ja licno mislim da je vecina losih stvari recenih za LC neutemeljena na licnim iskustvima vec je vise odraz onoga sto je johnyguru
rekao za LC nekima sa ovog foruma. A ja koliko vidim Johny zna pouzdano samo da je to firma koja se zove Shenzen Chi Yuan i da neka
od njih pravi Huntkey. Big deal.
Ne razumem zasto neko ne ostavi prostora da ja laca12 u pravu kad kaze da je titan dobro napajanje (ne kazem vrhunsko) i da mozda nije made by huntkey?
Jesu li peja i garson uvoznici za LC pa znaju, ili su isli u Kinu da vide gde se to pravi, ili su bar serviseri pa videli gomilu ovih crknutih? Pa ako LC uzima napajanja i od CWT-a ko je taj sa ovog foruma da zna pouzdano da ovaj LC titan nije andyson ili nesto trece?
Prvo, ovde pricamo o konkretnim modelima LCja, ja ne mogu da kazem da je LC njesra jer im je Metatron serija sjajna.
Drugo, slabije serije LCa su po meni OK, cak odlicne za te pare, odustvo nekih zastita u toj klasi nije cudno.
Shenzen Chi Yuan je fabrika koja proizvodi napajanja koja se prodaju pod brendom Huntkey, LC ih koristi u slabijim serijama.;)
Da je u Titanu Andyson, bilo bi prilicno skuplje, u to nema sumnje.
Ne sporim ja da su oni klipovi verodostojni i da su to huntkey napajanja.
Ja vam kazem - odakle znate da je bas LC6560T napravio huntkey.
Jedino gde stoji da je LC6560T huntkey je ona lista sa max. kombinovanim 12V jacinama. A koliko vidim oni ovo napajanje nisu ni drzali u rukama jer jacinu nisu ni napisali, al znaju da ga je pravio huntkey. Kako da nije.
Ovo konkretno napajanje je nekad predstavljalo vrh LC ponude pre nego sto su poceli da kupuju jaca ( metatrone , arandjele) od CWT-a.
Ja kazem, dozvolite coveku da je u pravu kad kaze da LC Titan nije pravio huntkey ako vec nemate nikakve dokaze da jeste niti ste to napajnje drzali u rukama, a kamo li probali.
Mozda oni nisu drzali u rukama, ali za one upucene u materiju dovoljna je slika unutrshnjosti da bi znali o kojoj se platformi radi.
Odsustvo jacine na 12V sa one liste je posledica toga sto Huntkey to nije uredno dokumentovao, pa bi to jedino bilo moguce utvrditi testom.;)
Ne vidim bas neku poentu u onim klipovima za Huntkey napajanja.
Ok,ne mogu dugo na max deklarisanom opterecenju, so what. To je manje vise general knowledge da ta huntkey napajanja mogu da podnesu neki peak cak i malo manji od deklarisane vataze.
Ja nemam nameru da moje napajanje drzim na max. opterecenju 24/7.
Svi sertifikati koje LC titan poseduje stoje na nalepnici samog napajanja, ne mislite valjda da LC prodaje napajanja bez ikakvog sertifikata.
Ja i dalje ne videh dokaz da je LC6560T made by Huntkey.
Nije poenta sto ne mogu da rade na deklarisanom opterecenju vec sto nemaju zastitu.;)
Veoma cenim Vase misljenje, ali ipak na snimcima nisam video ni JEDNO LC Power napajanje.
A sve je pocelo time sto sam rekoao da je LC6560T bolje napajanje od...Ja uopste ne zelim da se upustam u diskusiju oko LC Power napajanja. Samo sam smatrao da vam svima nije na odmet da dobijete neku informaciju koju necete naci na netu. Ako malo pratite diskusiju, ja nisam NIKAD rekao da ne valja neko tt, cm, chief, a bogami niti za ocz. Ja samo s vremena na vreme pokusam da skrenem paznju na pojedina DOBRA napajanja iz LC serije jer njih dovoljno dobro poznajem.
Smirite malo emocije.
To je bilo sve sto se mene tice o ovoj diskusiji
Znas ti dobro da su slabije serije LCja i Huntkey blizanci.;)
Ok, ti si to rekao, tvoje mishljenje, ja mislim da je FSP bolji od Huntkeya, jer mislim da je u Titanu bash Huntkey, ukoliko mi neko dokaze da je Andyson, skidam kapu, i menjam mishljenje.:)
Sto da ne kazes da neko TT,CM, Chief napajanje ne valja? Ima tu mnogo serija koje ne valjaju.;) Opet ponavljam, ja ne blatim LC, jer imaju sjajnih napajanja.;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno