Šta je novo?

Thermaltake V3 & Element T

ostoja88

Slavan
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poena
320
Naime zanima da li je neko imao iskustva sa ovim kucistima?

V3 mi je jako primamljiv zbog cene od 50-60e,a ima super airflow i meni lep izgled :)

Element T mi se isto svidja i izgled i airflow ali je njegova cena 60-70e...

Zanima me vase misljenje dragi forumasi :wave:

bilo ko...

I od jednog i od drugog imas bolja kucista za iste pare.
Jesu li ti ljudi uopste culi za kabl megadzment?
Pogledaj ti lepo NZXT (Gamma, Beta, M59), Xigmatek Midgard, Silverstone Precision PS03B. To bi bila verovatno najbolja kucista do nekih 60 evra na nasem trzistu.

To me bas zanimalo,cable managment...

gama i m59 su jako napadni ali malo sam juce gledao po netu i beta mi je jako interesantno kuciste :) jel ima dobar cable managment?

@luka

Imas kuciste?

Da li se mogu sakriti kablovi iza ploce?

Nemam kuciste,ali sam video dosta reviewa po netu,dobar airflow i ima podosta prostora unutra,za kablove vec ne znam nazalost ...

Za airflow znam da je dobar jos kad bi bilo i cable managmenta to bi bilo bruka :)

Gledao sam malo po netu i vidim da ljudi sakrivaju kablove iza hdd kaveza i ne izgleda tako lose ali nije to to...Ipak nzxt beta ima rupe za skrivanje iza ploce...

Da, cable managament je ujedno i najveća mana TT V3 kućišta. Dok je ovako kućište skroz OK za pare koje treba da se izdvoje za njega. Ništa nije savršeno. :p

Po meni, za ~50e vrlo dobar izbor.

Najveca glupost kod TT V3 kucista je filter za prasinu ispod napajanja koji se ne moze ocistiti a da ne vadis napajanje.

22.jpg

Totalna nebuloza.

Poslednja izmena:
Mora da moze da se nabudzi sa donje strane...
a skroz retardirano da je iznutra :/

Nazad
Vrh Dno