Šta je novo?

ThermalTake ToughPower 600W

McBuki

Čuven
Učlanjen(a)
04.12.2002
Poena
619
ThermalTake ToughPower 600W W0103RE kakvo je ovo napajanje u odnosu na ono od 700w osim što nije modularno. Iz ToughPower je serije ali kod njega ne stoji :
Industrial grade components (capacitor, transformer, etc) kao kod jačeg brata pa se pitam da li kod njega nisu oni Fuhjyyu kondenzatori ?

Koliko znam sva napajanja iz Toughpower serije <1000W su ista platforma, i 100% bez Fuhjyyu kondenzatora.:)

Garson koje je tvoje mišljenje o isplativosti ovog napajanja u vrednosti nekih 85 evra. Da li ima nešto povoljnije ?

Garson koje je tvoje mišljenje o isplativosti ovog napajanja u vrednosti nekih 85 evra. Da li ima nešto povoljnije ?

OK je to cena, isplativo je, mada su mozda isplativije one verzije od 700W, tipa LC Power Hyperion 700 koji je u pride modularan.Ono su neshto preko 100e.

Kako kod tebe radi to TT 700W s obzirom da imaš finu mašinu, ima li buke ?

Toughpower se cuje vise od od LC power 6550 i pogotovo od chiefteca 350w koji je extra tih (njih sam imao pa samo sa njima mogu da uporedim,kineze ne racunam) ali nije bucan da smeta,ja ga cujem samo kada stavim glavu iza kucista,cuje se blagi "huk".

Poslednja izmena:
Ja sam jako zadovoljan sa TT 750W. To je prvi put da nemam Enermax-a, bio sam jako skeptican, ali je ispalo da je jako kvalitetno napajanje.

poz
M.

Kako kod tebe radi to TT 700W s obzirom da imaš finu mašinu, ima li buke ?

Kada je u idl-i, ne cije se, ali kada je u loadu moram reci da nije tih... mada opet u tim situacijama 95% imam sluske na glavi ili rade zvucnici pa tako nije problem...

Poslednja izmena:
TT 750W se cuje ako priblizim uvo grilu na napajanju - znaci jako tiho.

u loadu ili u idle??? Meni se ovaj TT 700w iskren da budem cuje u full load

merilo za stres mi je OCCT, 1h se vrti i ne cujem ga. Dominantan zvuk je od fan-a na P182. A i to je izuzetno tiho.

Ipak ti Arko986 imaš 3870x2 pa je tvoj load veći od Mipka koji ima 8800GTS a samim tim i ventilator se vrti na većoj brzini.

nemoj da me vuces za jezik, taj post se odnosio na tvoj predlog onog LC-a za koji si rekao da je nesto preko 100e
Evo povucicu te za jezik, jer LC Power Metatron 700W je identicno napajanje TT Toughpower 700 i Chieftec Turbo 700W.:) A cene su im iste.

Poslednja izmena:
Evo povucicu te za jezik, jer LC Power Metatron 700W je identicno napajanje TT Toughpower 700 i Chieftec Turbo 700W.:) A cene su im iste.

pa eto vidis, za promenu procitaj tudje postove u celosti pa ces videti na sta se moj komentar odnosio, ali sudeci po ovom tvom odgovoru nemas pojma o cemu se radi... primetio sam na vise razlicitih tema i sa vise usera da je diskusija sa tobom gubljenje vremena pa to ja vise necu ciniti

pa eto vidis, za promenu procitaj tudje postove u celosti pa ces videti na sta se moj komentar odnosio, ali sudeci po ovom tvom odgovoru nemas pojma o cemu se radi... primetio sam na vise razlicitih tema i sa vise usera da je diskusija sa tobom gubljenje vremena pa to ja vise necu ciniti
Ne, ti procitaj tudje postove jer su tvoji vrlo nedefinisani, recimo covek pominje 85e, ja 100e, a ti pomenesh "te pare" a nisi citirao ni mene ni njega. Koje su "te pare"?:smash:
Drugo, ocigledno ne znash da su TT 700, Chief Turbo 700 i LC Power Metatron 700 ista napajanja, iste cene, coveku sam predlozio verziju od 700W, i to bilo koji CWT (Chief, TT ili LC), da bi ti u sledecem postu preporucio TT 700 shto sam ja vec uradio.
Trece, primetio sam da ne mozesh da iskulirash situaciju u kojoj si pogreshio, pa pokushavash neshto forama tipa:" Nemash pojma i sl..":d
Josh neshto, pominjesh neke diskusije, ovo shto ti radish sigurno nisu diskusije, kao i u drugim temama u kojima s namerom ulazish u konflikt sa mnom.

Poslednja izmena:
Dosadni ste obojica :smack:,resavajte probleme i komplekse izvan foruma.

Izgleda da tebi moram da crtam.... taj post o kome govoris ("za te pare") se odnosi na post iznad mog i iz tog razloga nisam citirao... znaci te pare su 100e (tvoj post)...

Da, u sledecem postu i ja sam preporucio TT700 sto znaci da se slazemo, ne vidim sta je tu problem... nisam koristio ostala dva pa ne mogu reci nista o njima (ni dobro ni lose) ali jesam TT700 i meni je to napajanje ok. Sve sto sam ikad pricao ne dolazi sa sajtovima vec iz iskustva....

PS: To sto si citirao @djoleza ne znaci da te je on i podrzao....

@Djolez...

problema mozda ima ali kompleksa..... mi se bar znamo kolko tolko ako je to tvoja procena onda ok ali mislim da nije tako, ako jeste onda sam i ja tebe lose procenio jer sam do sad mislio da si ok..... i meni nekad zasmeta tvoja ubacivanja i nudjenje nekih "dobara" po temama ali nikad ti nista lose nisam rekao jer znam da se time bavis...

Poslednja izmena:
Izgleda da tebi moram da crtam.... taj post o kome govoris ("za te pare") se odnosi na post iznad mog i iz tog razloga nisam citirao... znaci te pare su 100e (tvoj post)...

Da, u sledecem postu i ja sam preporucio TT700 sto znaci da se slazemo, ne vidim sta je tu problem... nisam koristio ostala dva pa ne mogu reci nista o njima (ni dobro ni lose) ali jesam TT700 i meni je to napajanje ok. Sve sto sam ikad pricao ne dolazi sa sajtovima vec iz iskustva....

PS: To sto si citirao @djoleza ne znaci da te je on i podrzao....
Da si me citirao onda bih znao na shta mislish, ovako nisam bio siguran.:) Ali opet nije mi jasno cemu podizanje galame oko toga, moj post nije bio nimalo zlonameran niti sam imao nameru da te "vucem za jezik".
Nisam citirao djoleza jer sam mislio da me podrzao, smatram da je u pravu, ovakva prepucavanja samo smaraju ostale usere.
:wave:

a izvinite oko cega se vas dvojica prepirete ? Da li bi to nastavili preko PM. Ostale mozda to ne interesuje.

Cini mi se da se vi ovde svadjate oko toga koje je napajanje bolje tj dal je TT700 kvalitetno napajanje...E pa moram da vam kazem..CM je najbolji i to ovaj moj M1000 koji je Zvercina tako da bilo bi lepo da mi odate cast:D:D:D:smash::Klanjanje..Ajde dosta svadjanja ili pak ako ste raspolozeni prebacite se u temu 9800GTX pa kad vas *******i cuje sve ce da vas prebije:D

Poslednja izmena:
Da si me citirao onda bih znao na shta mislish, ovako nisam bio siguran.:) Ali opet nije mi jasno cemu podizanje galame oko toga, moj post nije bio nimalo zlonameran niti sam imao nameru da te "vucem za jezik".
Nisam citirao djoleza jer sam mislio da me podrzao, smatram da je u pravu, ovakva prepucavanja samo smaraju ostale usere.
:wave:

Ok....:wave:

Cini mi se da se vi ovde svadjate oko toga koje je napajanje bolje tj dal je TT700 kvalitetno napajanje...E pa moram da vam kazem..CM je najbolji i to ovaj moj M1000 koji je Zvercina tako da bilo bi lepo da mi odate cast:D:D:D:smash::Klanjanje..Ajde dosta svadjanja ili pak ako ste raspolozeni prebacite se u temu 9800GTX pa kad vas *******i cuje sve ce da vas prebije:D

Ok, ok,... evo: :Klanjanje

A ovo za *******og... on mi je vec preveliki zalogaj.. mnogo je opasan :d

Nazad
Vrh Dno