Šta je novo?

ThermalTake Soprano RS101, 400W

Tom^Cat

Slavan
Učlanjen(a)
28.11.2004
Poena
320
Zapalo mi je za oko zato sto se nalazi u bench house cenovniku i kosta ~7000 dinara. To mi deluje kao previse povoljna cena za brand kuciste i napajanje. Naravno, ovo je entry-level segment, ali ipak ...
Pa me zanima, kakvo je kuciste, i sto je jos bitnje, koje i kakvo je ovo napajanje od 400W koje dolazi s' njim ?

Ja bih zaobisao to kuciste, mislim da ne vredi te pare. Prvo napajanje je TT Litepower 400W, radi ono posao ali to je matori dizajn koji bas i nema 400W. Drugo kvalitet izrade kucista nije nesto, sve je nekako jeftino. Za te pare cini mi se ima da se uzme neki Chieftec sa napajanjem od 400-450W, ni to napajanje nije bog zna kakvo ali je kuciste kvalitetnije.
:wave:

Poslednja izmena:
Identicno je Chieftecu osim prednje maske koja je iz 1 dela (neprakticno s obzirom na visinu) i ima ogavni piano finis (magnet za prasinu). Ok sto ima filtere spreda, lose sto pranje zahteva skidanje cele maske. Ja bih gledao dalje u tom cenovnom rangu.

Slažem se. Dva ista kućišta, isti raspored unutra, čak su i power i reset taster na istom mestu, jedino što Soprano deluje... hm, jeftinije, manje ozbiljno, i užasno se poznaje prljavština na njemu. Chief je sa druge strane hard core sanduk, pa i ako nema filtere lako se urade u kućnoj radinosti.

Vrh Dno