Šta je novo?

Thermaltake Soprano DX VE7000 v Frontier Aurora+Chieftec GPS-450AA-101A

DuleFman

Slavan
Učlanjen(a)
11.11.2007
Poena
319
Sta je bolje od gore navedenih stvari ??? prvo kuciste (u kome se nalazi napajanje od 400W kosta 1ooe)ili drugo kuciste sa navedenim napajanjem koje kosta ukupno 7oe ... kakvo je ovo napajanje u ovom Thermaltake-u da li je dovoljno da mi tera konfu GA-P35-DS4 Inel-a E2180 Palit-a 8600GT HDD Segate baracuda od 25ogb ...i 2Gb geil-ove ultra memorije (800Mhz) ??? e da i da napomenem da imam ups APC nisam siguran koja je jacina ... rekao bih da je bolje hladjenje u thermaltake-u pogotovu sto uz njega ide i josh jedan ventilator ... znam da je razlika u ceni osetna (oko 3oe) ali bih ulozio ... dobija se ipak mnogo bolji izgled i josh plus bolje hladjenje ... jedino pitanje cini mi se ostaje na napajanju ... a sigurno ne bih davao (a ne bih ni imao) pare za ovo kuciste i josh plus napajanje

Imas i ThermalTake sva kucista bez napajanja, samo ih potrazi u radnji i pazari odgovarajuce napajanje koje zelis. Moj glas ide za TT kuciste.

To Thermaltake kuciste sigurno nije sa napajanjem.

Pa znam da ima ... ali meni bash treba sa napajanjem ... nisi lepo citao moj post (gvlada) ... napisao sam da mi kuciste za 1ooe bez napajanja nista ne znaci posto nemam kesa za napajanje 5oe + kuciste 100e i ovako sam za bitne stvari tipa procesor i maticna premasio budzet

Ако Antec Sonata III може да се нађе по цени која је наведена на ИТСвету, заборави тај Thermaltake. ;) :)

Ако Antec Sonata III може да се нађе по цени која је наведена на ИТСвету, заборави тај Thermaltake. ;) :)

I ja se slazem da je Antec sonata najbolji izbor za kuciste sa napajanjem do 100e tj kosta 105 e ali valjda nije problem tih 5 eura ako znas da dobijas ekstra tiho kuciste (cuo sam ga uzivo) i napajanje antecovo od 500w a pritom lepo i izgleda u svakom slucaju bolje od nekog kineza pa i od tog soprana ali to je vec subjektivno.

sad cu ga pogledati ... a kvalitet tog antecovog napajanja od 5oo ??? moze li da radi posao duze vreme ... moze li se porediti sa gore navedenim chieftecom ???

sad cu ga pogledati ... a kvalitet tog antecovog napajanja od 5oo ??? moze li da radi posao duze vreme ... moze li se porediti sa gore navedenim chieftecom ???

http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=04650

To antecovo napajanje je sigurno bolje od chiefa gps pogledaj malo po benchu sta kazu za gps seriju. A i antec nije kinez i daju 3 godine garancije na to napajanje e sad ne znam koliko to vazi kod nas i da li uvoznici to nesto smanjuju ali raspitaj se.

Nazad
Vrh Dno