Šta je novo?

Thermaltake M9 VI1000BW ili Antec 300

cc13

Slavan
Učlanjen(a)
05.06.2006
Poena
349
Treba mi neko od ova dva kucista pa ako neko zna gde ima?

Poslednja izmena:
Hvala!
Zvao sam Gigatron i nemaju Antec, nadam se da cu naci M9.

U jednom momentu je i Hellas imao Antec-a... ali nisam siguran da li ga još imaju.

Jesi za M9 probao u Nova computers? Ja sam tamo uzeo...

M9 jedino ako je nekome ostao na lageru. Stize sledece nedelje nova isporuka pa ces ga imati koliko hoces. U Microsystemsu je dosta veliki lager Thermaltake-a.

Nisam nasao nigde, uzeo sam TT Soprano (VB1000BWS) sa plasticnim vratima i providnom stranom za 5700Din,jedva sam i ovo nasao.
Hvala u svakom slucaju.

@Dzonika
Mislim da sam zvao bar 10 firmi i niko nema,Njih nisam zvao ali sad' je gotovo.

Poslednja izmena:
Microsystems i lager??? Koji lager oni imaju? Cenovnik im je sastavljen od tudjih 20 cenovnika i uvek je "nazovite za 15min dok proverimo da li ima".

Nisam nasao nigde, uzeo sam TT Soprano (VB1000BWS) sa plasticnim vratima i providnom stranom za 5700Din,jedva sam i ovo nasao.
Hvala u svakom slucaju.

@Dzonika
Mislim da sam zvao bar 10 firmi i niko nema,Njih nisam zvao ali sad' je gotovo.

I meni je to kuciste bila alternativa za M9, al mi ovo ipak lepse :p
Neka te dobro sluzi i neka ti dugo traje...

I meni je to kuciste bila alternativa za M9, al mi ovo ipak lepse :p
Neka te dobro sluzi i neka ti dugo traje...

Uzeo sam kuciste za drugara posto sam mu sklapao ceo komp,ova plasticna vrata ne deluju bas izdrzljivo ali mi se u principu svidja kuciste,lim je debeo i kuciste je prilicno tesko ,ima preko 9 kila,jos se i glossy crna slaze uz t220.:d
Jedino sto mi se ne svidja je kaceneje hard diskova koje i ako nema srafova nije bas jednostavno vaditi ih cesto,vise mi se svidja onaj kavez na m9.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno