Šta je novo?

ThermalTake kucista gde kupiti...?

AlBundy

Slavan
Učlanjen(a)
27.11.2006
Poena
309
gde u Novom Sadu ili Beogradu moze da se nabavi Thermaltake kuciste sa providnom stranom?zanimaju me sledeci modeli nije bitno da li su silver ili black modeli:

-Soprano Middle Tower VB1000
-Tsunami Aluminum Case VA3000
-Aguila VD1000
-Shark Full Tower Aluminum Case VA7000 (za ovaj model mi je bitno ako neko zna gde ima povoljno,jer je on sa poluotvorenom stranicom)

znaci ako znate gde ima i ako znate ako ima negde slucajno povoljno(posaljite odgovore na PM)

ja svoj Tsunami kupio u Bg-u u MbSoftu, a u medjuvremenu otvorili radnju i u Ns-u pa nazovi pa se raspitaj

www.imtel.co.yu pa pogledaj na sajtu sta trenutno imaju na stanju... Ja inace koristim crni Armor JR sa providnom stranicom i prezadovoljan sam sa kucistem, svaka preporuka :)

Budi srecan ako nadjes negde iole priblizno ono sto trazis da kupis (realnost),i zaboravi na ono povoljno sto spominjes 2-3 puta u tvom postu.Imas na Pcberzi i ITsvetu cene rangirane od najeftinije do najskuplje,telefon u ruke i impulsi ce da padaju ko ludi,pa da vidimo da li ces i dalje da trazis gde je jeftinije 2-3 eura:d .

okrenesh mene i imash sharka...:d

ima li negde Armor Jr. VC3000?jos nemogu da odlucim koje kuciste da uzmem,inace sam sklopio celu konfiguraciju,jos samo oklop da joj nadjem.ako neko ima neko pozitivno iskustvo neka mi predlozi neki TT model(vise mi nije bitna cena,ni boja,samo da uzmem vise kuciste)

Armor JR extra zaista, super provetreno :) uz njega idu 2 12ice jedna svetleca napred (kod mene je plava) i pozadi jedna crno-narandzasta. Uzmes sa providnom stranicom, nakrkas mu jos unutra neke neonkice i sl i ima da izlgleda hyper extra mega :) (ja imam uv neonke, uv sensitive ide/floppy/sata kablove i vezice za kablove, Zalman vf700cu led i jos ovaj prednji plavi ventilator i sve to zajedno u kompletu izgleda bas fino). Mada naravno stvar je ukusa...
Ja sam uzeo crni posto mi je sve ostalo u crnoj boji, ali i srebrni deluje cool.

Poslednja izmena:
Shark uzeo u HGspotu, toliko sam ih smarao kada ce dobiti crnu verziju
da su na kraju digli cenu crnom za 10e,
sta ces, morao sam da legnem na rudu :D
ali zato mi je sad ajkula najlepsi deo namestaja u sobi :smoke:

Poslednja izmena:
ja bio danas u imtelu i tamo video dosta modela TT kucista

zvao sam bas danas imtel imaju Thermaltake Armor Junior black bez providne stranice 8,150din.ako ne nadjem nista sa providnom stranicom od gore navedenih kucista uzecu ovo pa nek ide zivot.inace u Imtelu imaju jos i Aguila(siva bez providne stranice) i sivi Shark.zvao sam i MB soft i HG spot i ista prica i slicna cena samo sivi i Aguila(bez providne stranice) i Shark.znaci ni u NS ni u BG ni u jednoj radnji nisam nasao TT sa providnom stranicom.neverovatno da niko se nebavi ozbiljnijim uvozom TT kucista kad su stvarno i kvalitetna i lepo izgledaju.cekam jos u ponedeljak jedan odgovor za kuciste pa cu videti sta da uzmem.HVALA svima na trudu i pomoci,ako slucajno neko nesto sazna ili prodaje neka se javi.

Vrh Dno