Šta je novo?

Thermaltake ISGC Fan

Video je itekako retardiran, kao muzika iz neke krchme iz srednjeg veka, mada vent deluje obecavajuce?

Jou :wave:

Ja se nadam, nema jos nikakvih specifikacija za siru javnost, ali kako su izbacili onaj crveni 140mm ne tako davno a povoljan je i ok spec. a nisu dizali toliku buku mislim da ce biti ok. Dok sam gledao video pomislio sam da se zezaju na foru Apple-a sa onom kruznom tastaturom. ,)

Sta je ovo, vent kao cvece?:D Neke latice i tako to?:d

Ako bude ok kupovina ja menjam ove led, taman da mi se slaze sa "stablom" bendzamina koga sam skorije ubacio u sobu. :D

Poslednja izmena:
Jou :wave:

Ja se nadam, nema jos nikakvih specifikacija za siru javnost, ali kako su izbacili onaj crveni 140mm ne tako davno a povoljan je i ok spec. a nisu dizali toliku buku mislim da ce biti ok. Dok sam gledao video pomislio sam da se zezaju na foru Apple-a sa onom kruznom tastaturom. ,)

Kakav video, imao sam osecaj kao da igram Stronghold opet haha. :D
Bilo bi kul da je skroz crn, i okvir i peraja. I dopada mi se izgled, deluje kao klasichna brodska elisa.:smoke:

Izbacili su specifikacije, deluje ok ako je i priblizno tacno i ako bude ok cena, jos da dodje kod nas pa da vidimo.

Video je stvarno katastrofa!

Ventilator deluje interesantno, dizajn je zaista inovativan, a ako je stvarno tiši, zašto da ne.

Nece biti skup valjda kao noctua.

Ne, ma kakvi, bar ja mislim a i nadam se da nece, cak verujem da ce biti ispod cene Fractal Design-a, mislim da su i oni iz Tt-a svesni toga.

700-800 din je ok cena, po mojim kriterijumima, toliko je i Fractal.:) Vec preko toga je mnogo, bar za case vent.

Da, gornja granica po meni, samo u slucaju da vent ispunjava sve trazene uslove. :)

A bele lopatice taman da se ne vidi prasina. :d

Nazad
Vrh Dno