Šta je novo?

THERMALTAKE CL-P0497?

Hladi koliko i box a verovatno se isto tako i cuje da bi uspeo da ga ohladi ikako.
Razmisli o tome da ipak povecas budzet malo i uzmes ipak neki cooler s nekim heat pipe-ovima, neki polovan makar, ima ih 1500-2000. Nece ti bas toliko ostetiti budzet a razlika je nebo i zemlja i u tisini i u hladjenju.

Nakacih ga,sto se buke tice,dva puta je tisi od boxa,sto i nije tesko za postici,sto se hladjenja tice nije nista bolji,cak je bio i gori,verovatno zato sto sam stavio malo vise paste,pa sam je posle malo skinuo i temp je pala,videcu kako se ponasa pa da mozda skinem jos malo paste sutra.Samo mi nije jasno gde se u biosu vidi ona PWM kontrola obrtaja!?Ubo sam onaj 4pinski konektor u plocu,hocu da kupim jos jedan kuler za njega i da ga nakacim,medjutim na ploci nemam vise direktnih 4pinskih konektora,jedino preko vecih kablova da ga nakacim na napajanje,da li je to ok,odnosno da li je uopste izvodljivo?Zna li neko gde ima da se kupi isti takav kuler,mislim da nije pametno da uzmem neku drugu 8cu?

Nazad
Vrh Dno