Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
U Srbiji nigde. Niko ne radi Thermalright program.
Doduse, imas trenutno oglas na PC Berzi za klasicnu Ultru 120 (ne eXtreme), covek doterao u privatnoj reziji, za 62€... malo poskupo, ali tako je.
Pa jesi procitao post #5 ? Pozovi ciku iz Cosmohard-a i naruci mounting kit,drze kompletan Thermalright program,dobices ga ali malo ....
Ne znam da li ti ovaj clip mozda nesto vredi ? Mislim,naravno ne ovako,nego modifikovan.
Na sajtu se spominjao samo Ultra 120 Extreme, nisam shvatio da se to odnosi na ceo/deo asortimana. Srafove i matice mogu da kupim i tako dobijam funkcionalno resenje kao predlozeni Zalman ZM-CS1 adapter (ako sam dobro procitao pdf sa intelovog sajta, rupa je velicine 4.03 mm) U principu, fali mi jos backplate, da bolje rasporedi pritisak po ploci, a ne samo po te 4 tacke (u pitanju je ipak pola kile kulera). Vidim da to jos pravi cooler master. http://ecd.coolermaster.com/english/products/products.php?_accessorylist
Ili da dam oglas da kupujem lga775 backplate. Na svu srecu, ne zuri mi se.
Izvinjenje za offtopic.