Šta je novo?

Thermalright HR-01 plus na 1366?

Missoni

Slavan
Učlanjen(a)
12.02.2006
Poena
309
Gledao sam to, ali ovo sto vec imam uz kuler izgleda isto pa ne mogu biti siguran dok ne uzmem plocu... zato i pitanje da li neko ima bas ovaj kuler i 1366... :)

pa sto mislis da nece da moze; sad mi nista nisi jasan?!

Link koji si ti poslao i nosac kulera na njemu izgleda potpuno isto kao ovaj sto je na mojoj ploci... mene buni to sto ne znam dimenzije tih nosaca, mislim na duzinu tih nozica i da li su iste duzine kao ove sto ja imam... problem je sto pretragom na amazon.com za ovaj kuler i 1366 plocu meni izbacuje jedan potpuno drugaciji nosac... ok, ovo sto si mi ti poslao imam potpis bas za 1366 i moj kuler, ali da uzmem plocu, rasklopim sve i krenem da montiram (sa mojim nosacima) a ono nece, nije bas da volim box kuler u kucistu dok cekam iz belog sveta da mi stigne ovaj zvanicno deklarisan (ako nadjem kako da porucim)...

Poslednja izmena:
Pa normalno da je isti izgledom ali ne i dimenzijama. Razmak na s755 izmedju rupa je 72 a na 1366 80mm ;)

To mi kazi... zanimalo me koliko je mm, sada znam da moram juriti preko neta da uzmem... moze jos ovo, da li ovaj moj kuler moze dobro da hladi jedan prosecan i7? Vidi u potpisu moje masine, mislim na kuciste zbog velicine, ima dosta fanova i klokovan Q6600 drzi pod 100% opterecenjem na 60C.

Radice fino sve dok ne budes preterivao sa naponima (citaj oc) i palio ht ;)

Hvala, nemam nameru da bilo sta klokujem tako da ce moci i za i7. :)

Nazad
Vrh Dno