Šta je novo?

TheBat: "nestaju" attachmenti :(

• Začetnik teme Začetnik teme ZoNi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ZoNi

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
859
neobican problem!

Neki attachmenti u TheBat-u (3.0 Pro) jednostavno postanu veliki 0b!!! Nakon toga nije ih moguce otvoriti iz Bat-a, ali moze iz attachment foldera :zgran:

dakle: oni svi postoje, samo ih Bat iz nekog razloga tretira kao da su veliki 0 bajtova!

zna li neko o cemu se radi? (inace, slicno sam primetio i u nekim starijim verzijama!)

Prilozi

• thebat.webp
    thebat.webp
    1.4 KB · Pregleda: 67
ZoNi je napisao(la):
neobican problem!

Neki attachmenti u TheBat-u (3.0 Pro) jednostavno postanu veliki 0b!!! Nakon toga nije ih moguce otvoriti iz Bat-a, ali moze iz attachment foldera :zgran:

dakle: oni svi postoje, samo ih Bat iz nekog razloga tretira kao da su veliki 0 bajtova!

zna li neko o cemu se radi? (inace, slicno sam primetio i u nekim starijim verzijama!)

Meni se desilo neshto veoma slichno ... pazi velichinu ... batov dir .. ja i ne znam kako se chita ova brojka 😛

:wave:

Prilozi

• clipboard01.webp
    clipboard01.webp
    2.5 KB · Pregleda: 80
Poslednja izmena:
playahater je napisao(la):
Meni se desilo neshto veoma slichno ... pazi velichinu ... batov dir .. ja i ne znam kako se chita ova brojka 😛
Sa ove slike što ni poslao ne znam ni ja... možda bih uspeo koju cifru da razaznam kad bih se baš potrudio :d

hm... mozda sam nasao delimicno resenje problema...

Bat mi je bio podesen da attachmente cuva u posebnom folderu... tako sam ga backupovao...

onda sam taj backup ubacio u novi Bat, koji je bio podesen po defaultu (tj. da cuva attachmente u onom njegovom TBB fajlu... to izgleda proguta attachmente)...

sad sam exportovao sve mailove kao EML, pa sam ih importovao u novi Bat, i izgleda da je sve ok...

Nazad
Vrh Dno