Šta je novo?

The X-Files - Prevođenje

Cineman

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2002
Poena
735
Pozdrav svima,

tražimo ljude dobre volje, koji su spremni da potroše malo vremena na prevođenje serije The X-Files, prve dve sezone. A kasnije bi se radile treća i četrvta sezona. Naravno, postoji jedan rok koji se mora ispuniti, a to je da se prve dve sezone moraju uraditi za mesec dana. Na svakom disku postoji dve epizode. A titlovi imaju negde oko 2000 linija po disku, da da puno je...
Prve dve sezone sadrže negde oko 40-50 epizoda, samo da se zna.
Što se tiče prevođenja, veoma je bitno da se to odradi na što bolje mogući način, jer ne želimo prevod kao što je bio na pinku, jer tu pola toga nije prevedeno...
Ako je neko zainteresovan, molio bih da se jave na pm. Radi daljeg dogovora.
Prednost bi imali ljudi koji žive u Beogradu ili u Novom Sadu. To sam rekao zbog donošenja serije u ruke....

Hvala svima unapred,
Pozdrav, Cineman

ja se profesionalno bavim prevodjenjem i moram vas razocarati...
takve stvari se debelo placaju...

naravno ovo ne znaci nista lose, vec samo pokusavam da vam pojasnim zasto je interesovanje za besplatno prevodjenje ovako veliko...

Znam kolike su cene za prevođenje jednog filma, ali poenta je u tome, ako neko želida pomogne, u zameni za to dobija seriju.

Ako si fan The X-Files, ako bi to želeo da imaš u kolekciji, ja bihti mogao dati sve epizode, a ti zauzvrat ako možeš da nam prevedeš.

U opšte nam nije frka za koje će se vreme to završtiti, ali ako si u mogućnosti da nam pomogneš, mi ti se unapred zahvaljujemo.

Pozdrav, Cineman

Cineman je napisao(la):
Znam kolike su cene za prevođenje jednog filma, ali poenta je u tome, ako neko želida pomogne, u zameni za to dobija seriju.

Ako si fan The X-Files, ako bi to želeo da imaš u kolekciji, ja bihti mogao dati sve epizode, a ti zauzvrat ako možeš da nam prevedeš.

U opšte nam nije frka za koje će se vreme to završtiti, ali ako si u mogućnosti da nam pomogneš, mi ti se unapred zahvaljujemo.

Pozdrav, Cineman

nisam fan x-files...ali raspitacu se da li bi neko bio raspolozen za dobrotvornu akciju...

Ma daj Cineman odradicemo mi to u Bistro-u cim se opet skupimo i to za lapo sata :D

majka je napisao(la):
nisam fan x-files...ali raspitacu se da li bi neko bio raspolozen za dobrotvornu akciju...
Unapred ti se zahvaljujem, ako nešto budeš pronašao, to je super.

p. Cineman

Ser_Zile je napisao(la):
Ma daj Cineman odradicemo mi to u Bistro-u cim se opet skupimo i to za lapo sata :D

Narocito ako popijes koje pivo, ima jezik da ti se razveze :D

Ako popijemo svi bice najbolji prevod do sada vidjen :D
Cineman kolko vremena treba da se odradi jedna epizoda u proseku , mozda okupim neku ekipu kod mene pa se bacimo na prevod uz (D)

Ser_Zile je napisao(la):
Ako popijemo svi bice najbolji prevod do sada vidjen :D
Cineman kolko vremena treba da se odradi jedna epizoda u proseku , mozda okupim neku ekipu kod mene pa se bacimo na prevod uz (D)

imajte milosti prema buducem auditorijumu...

Ajde, ja otvorio ovaj thread da vidim da li bi možda neko pomogao, a vi sada počeli sa zezeanjem.

Znate vi dobro gde bi to trebalo da se radi...:D

P. Cineman

Ashley - nisi naglasio koje diskove ? DVD ili samo DivX kopije ?
Jer za DVD se jos i isplati...

Prevesti 40 epizoda za mesec dana... To je posao za vishe ljudi indeed.

Ako mislite da ce neko prevoditi da dobije to u DivX... :D
Ja sam davao za neke prevode po 4-5 Divx-a, ali i to je premalo.

Nazad
Vrh Dno