Šta je novo?

The Wolf Among Us

Druun

Cenjen
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poena
169
The Wolf Among Us(2013)
timthumb.php

The Wolf Among Us is an ongoing episodic graphic adventure based on Bill Willingham's Fables comic book series.It was developed by Telltale Games and it is canon with the comic book universe.The game will consist of five episodes,with the first episode being released for Microsoft Windows, OS X and Xbox Live Arcade worldwide on October 11, 2013

The player will take control of Bigby Wolf and will feature a choice-based system where the player decides if he should give in to the wolf's side, or whether he should try to get along and keep everybody safe.He will try to keep fairy tale characters, such as one of the Three Little Pigs and Mr. Toad from being detected by the 'mundies'; non-fairy tale people

Prva epizoda je izasla danas. Igra li ko?
Iznenadjujuce dobar pocetak.

Ako je opet onaj glupavi sistem ugadjanja *****ima oko sebe kao u The Walking Dead, propustam.

Ako je opet onaj glupavi sistem ugadjanja *****ima oko sebe kao u The Walking Dead, propustam.

I dalje postoji "He/she will remember that" sistem,ali je glavni lik manje-vise samostalan,tako da odluke koje se nisu svidele nekom liku nemaju veliki uticaj na radnju.

Meni se Epizoda 1 bas dopala. Sad moram da skinem strip serijal :)

Meni se Epizoda 1 bas dopala. Sad moram da skinem strip serijal :)

Kakav kraj epizode....
Iako je fakticki ista gameplay mehanika,vise su mi svideli likovi i atmosfera od The Walking Dead-a.
Bice ovo jako dobro. Mozda i bolje od TWD.

Poslednja izmena:
Slazem se sa gornjim postom, ako nista drugo barem je prva epizoda bolja i zanimljivija od TWD. a i tematika mi je bolja

Totalno ludacko-bajkoviti kriminalisticki koncept koji je sjajno preveden u igru :)

Blago vama, meni igra ne radi. :S: "Andol" ne valja izgleda.

Slabo ja igram tj. uopšte ne igram ove point and click avanture, al' ovo je do yaya. :)

Pređoh prvu epizodu u cugu i sad se naložih na ovaj žanr, pa odlučih da odigram i Walking Dead (pređoh prvu epizodu, ostale - drugi dan). Dobar je WD (prva epizoda), al' mi je ovo bolje i nekako raznovrsnije. Tamo baš baš moraš svakome da ugađaš, a ovde (Wolf-u) ugađanje je manje izraženo.

Blago vama, meni igra ne radi. :S: "Andol" ne valja izgleda.

Možda je stari dobri problem sa svim Telltale igrama. Vidi na steamforumu u sticky da nema rešenja ili pogledaj to isto samo za Walking Dead. Za WD je trebao neki dll da se ubaci u folder igre da bi se pokrenula.

Slabo ja igram tj. uopšte ne igram ove point and click avanture, al' ovo je do yaya. :)

Pređoh prvu epizodu u cugu i sad se naložih na ovaj žanr, pa odlučih da odigram i Walking Dead (pređoh prvu epizodu, ostale - drugi dan). Dobar je WD (prva epizoda), al' mi je ovo bolje i nekako raznovrsnije. Tamo baš baš moraš svakome da ugađaš, a ovde (Wolf-u) ugađanje je manje izraženo.
Necu ti nista spojlovati,ali upozoravam te da izbori u TWD-u u vecini slucajeva ne znace nista..Sve je vec unapred odredjeno...

Možda je stari dobri problem sa svim Telltale igrama. Vidi na steamforumu u sticky da nema rešenja ili pogledaj to isto samo za Walking Dead. Za WD je trebao neki dll da se ubaci u folder igre da bi se pokrenula.
Nisam imao ranije problema sa Sam & Max. Ovde dobijem posle crnog ekrana (par sekindi) beli ekran, pa posle Sorry, this account is not authorized to access this game a zatim The application failed to initialize. :wall:

To je onda do lekića.

Nisam imao ranije problema sa Sam & Max. Ovde dobijem posle crnog ekrana (par sekindi) beli ekran, pa posle Sorry, this account is not authorized to access this game a zatim The application failed to initialize. :wall:

Zvuci kao da je do leka..Izgleda da steam ne dozvoljava da pristupis igri.

@Druun

Šteta. Mada, igraće se bez obzira. :)

@garson

Blokiraj .exe u firewall-u. Možda igra kad vidi da joj je blokiran pristup netu, preskoči deo sa autentikacijom.

Za mene je ovo osvezenje.Predjoh dve epizode ,sad planiram da pocnem i trecu.Nekako te vuce i drzi da cekas da izadje nova epizoda ,kao da je u pitanju neka serija :D . Mozda probam i the walking dead ako kazete da je na slicnu foru.

Poslednja izmena:
...borba sa Bloody Mary... ja nisam video nesto bolje u C&P igri :)

Slazem se :)

S tim sto Wolf Among Us ne moze da se nazove bas P&C igrom, vec recimo interaktivnom avanturom sa QT(quick time) events :)

Da, ovo definitivno nije klasicna P&C avantura, ali nesto najbolje sto je ostalo od tog zanra i sjajnog vremena predobrih avantura. Nego ja se izvinjavam... jos sam pod utiskom one borbe sa BM :smoke:

Nego, jel imate mozda omiljeni soundtrack iz igre? Na mene je definitivno najjaci ustisak ostavila ova kratka stvar kada se prvi put srece sa Crooked Man-om

Poslednja izmena:
Meni je i dalje omiljena main theme :)

Kao i

Poslednja izmena:
Vrh Dno