Šta je novo?

The war of the worlds-divx-DVD

MAMADZULA

Čuven
Učlanjen(a)
24.07.2001
Poena
619
Znaci da li neko ima pomenuti film u tim formatima?
Ili bilo koji drugi video format.Pozdrav svima.

Je l' to onaj matori crno-beli film u kojem se Zemlji priblizava neka planeta, pa ljudi, kao, prave svemirski brod i prelaze na nju?

Ne, to je onaj film u kome nas marsovci napadaju i za kratko osvajaju ;) I mene bas zanima ima li to neko.

Drunk Devil je napisao(la):
Moze VHS, ostavi mi poruGu na mail. Kao sto je Velja rekao to je taj film."The chances of anything coming from mars are a million one", he said.pozdrav

A, to...

Imam ja tu muziku... Skinuo sam sa ploce u mp3, ali nisam znao da su napravili i film. Ova muzika je na osnovu neke radio emisije u kojoj su, navodno, prenosili spustanje Marsovaca...

Titanium Angel je napisao(la):
A, to...

Imam ja tu muziku... Skinuo sam sa ploce u mp3, ali nisam znao da su napravili i film. Ova muzika je na osnovu neke radio emisije u kojoj su, navodno, prenosili spustanje Marsovaca...
I glupi ameri se uspanicili(ziva istina), BTW imam i ja plocu i to veoma ocuvanu( bez ogrebotina) ali bas bi voleo da vidim "thunder child"-brod.Pozdrav

Imam ja i CD i plocu sa knjizicom i tekstom koji izgovara ocaravajuci Richard Burton...:)

Velja je napisao(la):
Imam ja i CD i plocu sa knjizicom i tekstom koji izgovara ocaravajuci Richard Burton...:)
E nisam znao da je toliko popularna ta muzika:D, mozemo li da prestanemo da se hvalimo:) ja imam isto knjizicu ako moze tako da se kaze posto je poprilicno velika a Richard ne da ima glas nego dere a tek Julie Covington-beth ne da peva nego peva.A Jeff Wayne je nadmasio sebe i dokazao svoje kompozitorske mogucnost.pozdrav svima.

MAMADZULA je napisao(la):
ja imam isto knjizicu ako moze tako da se kaze posto je poprilicno velika a Richard ne da ima glas nego dere a tek Julie Covington-beth ne da peva nego peva.A Jeff Wayne je nadmasio sebe i dokazao svoje kompozitorske mogucnost.pozdrav svima.

Posto ploca i knjizica nisu moji, muziku sam, kao sto sam vec rekao, prebacio u mp3, a knjizicu sam morao da prepisem na komp. Napravio sam html stranice koje odgovaraju toj knjizici. Cak sam iskenirao one slike i crvene naslove :)

ja imam tu kasetu koju je moj cale snimio pre cca 15 godina ali bih jako voleo da imam mp3 snimak.
ajde ljudi recite kome nije smor, kada i gde za snimanje ili barem gde ima u gradu da se kupi/iznajmi [sto je verovatno nemoguce skroz]

majka je napisao(la):
ja imam tu kasetu koju je moj cale snimio pre cca 15 godina ali bih jako voleo da imam mp3 snimak.
ajde ljudi recite kome nije smor, kada i gde za snimanje ili barem gde ima u gradu da se kupi/iznajmi [sto je verovatno nemoguce skroz]
Ja imam plocu ti imas film ja imam gramofon ti imas kartu sa vivo funkcijama i snimices film na hard...:D.Kao sto sam rekao mogu da ti kompresujem sa ploce jed. ako doneses hard pa da ti prekopiram.poz

MAMADZULA je napisao(la):
Ja imam plocu ti imas film ja imam gramofon ti imas kartu sa vivo funkcijama i snimices film na hard...:D.Kao sto sam rekao mogu da ti kompresujem sa ploce jed. ako doneses hard pa da ti prekopiram.poz

nemam video nego audio kasetu i to veoma matoru...
ajde mi napisi mail pa ti se javljam kad budem free [da ne kazaem Slobodan] posto sam usred selidbe i nemam pojma kada cu moci to da izvedem.
BTW puno hvala na dobroj volji!

majka je napisao(la):
nemam video nego audio kasetu i to veoma matoru...
ajde mi napisi mail pa ti se javljam kad budem free [da ne kazaem Slobodan] posto sam usred selidbe i nemam pojma kada cu moci to da izvedem.
BTW puno hvala na dobroj volji!
A ti to mene zekis:D "nece moci ove noci..." na kasetu nisam u stanju da... u stvari na kojem mediju 'oces javi se pa da se dogovorimo.poz

Nazad
Vrh Dno