Šta je novo?

The Suffering 2

Civil

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2005
Poena
380
Ljudi, sta je sa ovom igrom, zar je moguce da ne postoji ni jedna tema vezana za nju niti je iko igra!? A izasla je uveliko. Da nije u pitanju Starforce?

jel' to expanzija, ili zasebna igra?

Ma zasebna igra, drugi deo, eno ga review na gamespot-u cuci vec nedeljama...

Izasao je za PS2, xbox. Za Pc ga jos nema, barem ne na torrentima.

Ima ga ljudi, pratite Nforce...

Prava igra za mazija i filipenka :)

Prvi deo je bio odlichan,mislim da ovo nije drugi deo,nema u naslovu broj 2.

Ne, nego je 1.5 deo :d
Naravno da je drugi deo :)

Civil je napisao(la):
Ljudi, sta je sa ovom igrom, zar je moguce da ne postoji ni jedna tema vezana za nju niti je iko igra!? A izasla je uveliko. Da nije u pitanju Starforce?

Upravo je zavrsavam na Soniju, nisam mogao da cekam PC verziju. Za razliku od keca dosadna, vidi se da su reciklirali. Posto nisu znali sta da rade onda su cesto pribegavali fazonu da se bijes na jednom mestu sa gomilom monstera po fazonu jedna prostorija a onda krenu da iskacu. Zdravlje vise ne moze da se nosi sa sobom a postoji good, bad i neutral kraj. Mogu da se nose samo dve vrste oruzja, neki neprijatleji se mogu ubiti samo dok si u "insanity" modu. Ima 18 poglavlja koje se mogu preci relativno brzo. Licno sam razocaran jer je kec bio super a ovo mi je sterlino do zla boga.

Hvala za info, znaci nije vredno truda

Za omiljeni hardver vam nije zao dat 1xxx € a kad treba za omiljeni softver 30-40 € onda drvlje i kamenje na Starforce.

Evo recimo Silent Hunter 3 upotrebljava Starforce i ama bash nikakih problema sa tom zashtitom nisam primjetio.

I ovde opomena, nema pricanja o razbijanju zastite (bar ne u ovoj sobi), o tome kako se instaliraju piratske kopije, itd... Tema ovde je igra Suffering2, a ako se ne vratite na temu pada katanac...

Jel' neko dosao do PC verzije, ovde imamo samo jeguljine utiske.

Vrh Dno