Šta je novo?

The Simpsons: Hit And Run -obavezno Probati!!!

URGH!

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2003
Poena
619
Sta da kazem -Igra je strava -tek sam sad primetio da je igram vec dva sata -na foru je GTA,samo sto je grafika 15 puta bolja,a o atmosferi da ne govorim!Jos jednom nikako ne propustiti!!!

a zahtevnost i na koliko je cd-jova???
i jel ima nekih puca i sl.

Odgovor Black Death-u

Pa grafika je naravno kao u crtacu(odnosno likovi su identicni onoj epizodi kad je Homer usao u 3D svet ako se secas),a zadaci su vrlo slicni GTA-u,na primer moras od kuce da stignes u skolu kolima pr direktora Skinera,da Lisi doneses rad koji je zaboravila,ili da za odredjeno vreme porazbijas sve kamere u elektrani da Homera ne bi gledale zgodne devojke preko interneta itd,ali sto je najbitnije cela atmosfera je preneta iz igrice,glasovi su identicni itd.

Odgovor C3-u

Minimum(po readme fajlu)

• 100% DirectX compliant 3D video card with 32 MB VRAM
• Microsoft Windows 98/ME/2000/XP operating system
• Pentium III 700 MHz processor or equivalent
• 192 MB RAM
• 100% DirectX 8.1 or higher compatible sound card and drivers
• 4X Speed CD-ROM drive
• 100% Microsoft-compatible mouse and keyboard
• 2.2 GB of uncompressed hard disk space

Preporuceno

• 100% DirectX compliant 3D video card with 64 MB VRAM
• Pentium III 1 GHz processor or equivalent
• 256 MB RAM
• 100% Windows 98/ME/2000/XP-compatible 6 button, dual stick analog gamepad

Inace igra je na 3 diska

Yeeeeeeei... ;)

I work in a nucilar plant...!

I gotta get it posalji mi gde si kupio na pm plz ;)

tnx za objasnjenje al ce pasti igranja

N u c i l a r - it pronounces Nucilar!

Da,Prvi nivo je Homer,drugi Bart,a za treci cu da javim veceras boom

Ma kakvi bolja grafika od GTAIII - mnogo losija, ali i nije potrebna bolja...

Jeste,ali ako si procitao onaj novi dodatak o pirateriji koji je postavljen videces da takve poruke brisu

Kakv bre novi dodatak, ko moze da ti brise PM ? Ako je tako to znaci da neko kontrolise sve pm-ove sto je vec ozbiljna stvar...onda to vise nije pm-private message vec pm-public message

ma ne pustajte buve....mislis da je neko dovoljno lud i besposlen da pregledava svaki PP koji se posalje da vidi da li se u njemu pominje piraterija??? hahaha nema sanse...

pa to ja trubim sve vreme ::)

anyway - daj lokaciju (mozes i igru da mi pozajmish...)

Jel legalno pozajmljivanje igara?!

igre je legalno pozajmiti.
Jer niko nezna i nikog se netice dali je piratska ili original
ali mislim bezveze naravno da je original :mrgreen: :mrgreen:

c3 je napisao(la):
igre je legalno pozajmiti.
Na zalost - NIJE!
Prema EULA dogovoru (End User(s) Licence Aggrement) krajnji korisnik je "ohrabren" da za svoje backup potrebe napravi MAX 1 kopiju softvera/igrice a "pozajmljivanje" doticne nije dozvoljeno.

Dozvoljeno je prodati igru/prenosenje licence drugom licu uz bezuslovno NEzadrzavanje bilo kakve kopije kod sebe... Uostalom, najdetaljniji EULA ugovor koji sam ja do sada procitao je onaj u Corel-u. (Citava knjiga :) )

Naravano, totalno druga stvar je sto vi iz moralnih razloga necete zalupiti vrata prijatelju koji je dosao da od vas "pozajmi" igru! :D :d

ovo je 100% legelno
dati nekom igru zajedno sa licencom
i cudom taj ti za 2-3 dana pokloni isti cd naravnoi sa licencom

Zao mi je sto prekidam ovu debatu,ali jel neko presao sa Bartom onu misiju kad treba da pokupi 30 majmuna?Kako da skinem onog jednog sto je na krovu neke kucice?

:!: :!: :!:
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=40230

Nemojte javno, u post-u, ni traziti gde piratsko izdanje moze da se nabavi ni moliti da vam ga neko nareze - ako vas tako nesto interesuje pitajte nekoga na neki drugi nacin, nikako u postu koji stoji na ovom forumu.

Sta vi radite medjusobno i privatno je naravno van interesovanja ovog foruma.

c3 je napisao(la):
ovo je 100% legelno
dati nekom igru zajedno sa licencom
i cudom taj ti za 2-3 dana pokloni isti cd naravnoi sa licencom

kakav si ti baja :)

al u pravu si ;)

Vrh Dno