Šta je novo?

The Settlers: Rise of an Ampire - SOON

_/Neo\_

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
720
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i7 8900k
Matična ploča
MSI Z370 SLI+
RAM
2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
GPU
Sapphire RX580
Storage
Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
Zvuk
Sound Blaster Audigy FX
PSU
Corsair RM650i
Kućište
Cooler Master 690 1st gen
Monitor
Dell U2422H + HL P24 G5
Miš & tastatura
Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
Laptop
Dell Inspiron 15
Mobilni telefon
Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
Tja... sve je to nekako previše odmaklo od osnovnog koncepta koji me je i privukao Settlers serijalu. Ja i pored novih delova trenutno igram Settlers II 10th anniversary.

Pa nemaš ništa novije od toga :) Tj imaš The Viking expanziju ali je samo na nemačkom, tj nije izašla eng verzija.
Ovo je nastavak kultih setlers, tj po gameplay video-ima izgleda MOĆNO.
Skinuo sam sinoć DEMO da ću večeras da ga probam.

uh davno bese kada sam pocheo sa settlersima na amigi.
sudeci po screenovima Rise of an Empire ce stvarno biti mnogo dobro uradjen... za gameplay cemo videti. gradjevine mi sad mnogo vise lice na one iz prvog dela nego iz predhodna 4.
sva sreca pa zahtevnost nece biti prevelika
bar sto se tice minimuma.
* Operating system: Windows XP, Windows Vista
* DirectX 9.0c
* Pentium 4 1.8 GHz, Athlon XP 1800+ CPU
* 512 MB RAM
* 100% DirectX 9.0c compatible graphics card with 64 MB RAM,
* Vertex Shader 1.1 and Pixel Shader 1.3 support
* (Pixel Shader 2.0 recommended)
* NVIDIA GeForce4 Ti or better
* ATI RADEON 9500 or better
* 100% DirectX 9.0c compatible sound card

Čekaju fanovi i uz čekanje povremeno odigraju Settlers II 10th anniversary...

Da li sam ja jedini na ovom forumu koji je fan The Settlers serijala??
Evo malo linkova za DL trailera, par ingame filmića i 1.3gb demo-a ove EXTRA igre.

http://software.filefront.com/The+Settlers+Rise+Of+An+Empire/;6322;/Software_Information.html

Ma nisi jedini i jaih strasno gotivim. Na kompu mi je stalno instaliran Settlers II 10th anniversary.
Sto kaze @dogriz Čekaju fanovi i uz čekanje povremeno odigraju Settlers II 10th anniversary...

Deluje zanimljivo. Medjutim ja ne mogu da prezalim sto to vise nije ona igra sa onim simpaticnim cikicama kao na pocetku. Meni je Settlers serijal malo cudan, kao da su potpuno dve razlicite igre u pitanju, ne znam, mozda sam i ja nesto pobrkao ali ako ne gresim postoji ona sa tim simpaticnim likovima gde se mucis da svakog vojnika napravis, nahranis, napravis mu oruzje(koja se meni jako svidjala)... i druga koja je manje vise standardna kao i ostale strategije.

Isti slucaj kao i sa Commandos serijalom.

Mogli su i jedni i drugi od fanova da zive godinama, a sada sve nesto gadjaju sa strane.

AAAAA DEMO JE ODLIČAN...
Juče sam ga instalirao ali sam stigao da odigram samo ukratko tutorijal....
Ko je igrao Anno serial i oduševio se njim, ovo vam je "kombinacija" Anno-a i The Settlers-a.
Građevine izgledaju MOĆNO, a dobra strana je što imate upgrade istih, tako da neće biti potrebe za pravljenjem recimo 5 mlinova, ovde je dovoljan jedan koji upgrade-ujete i on će da radi punom parom. To isto važi i za farme, što ih više unapredite to će više proizvoditi.
A osnovni resurs su vam kobasice :) od srnetine :) (to se dobije kad lovac ulovi lane i pošalje ga u preradu butheru:))

Settlers-i su jedna od najboljih igara. Samo sto to vise ne lici na one prave settlers-e.

meni su settlersi isto bili super, a onda su napravili onaj nastavak sa onim smesnim coveculjcima i AOE tipom izvodjenja. Nestala je car igre, navlacenje vitezova u svoj grad itd itd. Probacu ovaj deo, mozda bude bolji nego prethodni.

Probao sam demo i izgleda zaista maestralno, po meni mozda i najlepsa igra ove tematike. Nazalost kad ja nemogu da zabodem zastavicu i napravim put nije to to, doduse odigro sam demo i solidno se zabavio.
Za max, max detalje igrica je prilicno zahtevna, probao sam je na poslu na sledecoj masini
C2D [email protected]
2GB Ram
X1950pro
u 1280x1024 sa AA i AF neide bas glatko

Probao sam demo i izgleda zaista maestralno, po meni mozda i najlepsa igra ove tematike. Nazalost kad ja nemogu da zabodem zastavicu i napravim put nije to to, doduse odigro sam demo i solidno se zabavio.
Za max, max detalje igrica je prilicno zahtevna, probao sam je na poslu na sledecoj masini
C2D [email protected]
2GB Ram
X1950pro
u 1280x1024 sa AA i AF neide bas glatko

Probaj poslednji Stronghold. Ne znam zashto ali jako me novi Settlersi podsetjaju na Stronghold, shto se meni svidja :D

Demo mi se prilicno svideo, grafika je na nivou, a sto se tice seckanja ima u read me-u kao known isues da skrolovanje ne ide glatko (kada se i javlja seckanje).

Samo mi jedna stvar nije jasna-zasto mi je slajder za kvalitet textura u opcijama zakljucan, tj. mogu samo da biram najmanju vrednost i onu pored nje (znaci ni pola slajdera) dok preko nece da ide.. Moguce je sto mi grafika ima samo 128mb, ali mi je neverovatno da i ako ima 128mb nemoze da izgura malo kvalitetnije texture (makar da slajder bude na sredini).. -Jel imao neko od vas slicnih problema sa demo-om, tj. da li je kod vas ovaj slajder otkljucan?

Za 9 dana, tj 27.09.

Jedva chekam da izadje .Demo mi se bash dopada.Lichi na I deo.

Hmm, ovi torenti me iz dana u dan iznenađuju.
Igra je najavljena za 27.09.2007. a od juče je već ima na DL spisku.
Uskoro će biti skinuta (hvala bogu na 1Mbps ADSL-u) pa javljam utiske.

ja sam kupio ovaj deo, preskocio sam 3 komada, nisu mi se svideli, videcu kakav je ovaj, deluje ok, samo da nije previse komplikovano :)

nije komplikovani, skroz je u dugu starijih stetleRa, samo ne znam koliko sam jos spreman da igram iznova jedno te istu stvar. :) Grafika je lepa, dimanicna, animacije fenomenalne. Nije zahtevna i svakako preporucujem svim ljubiteljima slicnih igara.

Kako da sakupim weaver ?mislim da je to vuna ?gde se nalazi ,gde da sagradim ?

imas na teritorijama ovce, pa kada postanu tvoje, automatski ce ti "stici" u tor :)

ocigledno je igra zarazna pa niko da prenese dublje utiske na forumu :d

Ala se ovde brišu postovi :)
Znači igra je previše zarazna da bi postovali utiske :)

pa trazio si serial, dobro nisi warn dobio, cuti uzivaj ;)

Ja tražio?? Nisam, ja sam moju igru legalno kupio.
Neki lik je tražio serial 2 puta.

my bad...sad vidim da je onaj laponac trazio, a ti odgovorio samo upitno...Sry.

Izvinjavam se nisam znao da je to zabranjeno, nece se vise ponoviti

Vrh Dno