Šta je novo?

The Lord of the Rings: Conquest

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Za sve ljubitelje Tolkiena, evo lepih vesti...

the-lord-of-the-rings-pandemic-project-untitled-20080507063644582-000.jpg

Conquest will let players take control of many of the characters and creatures from the series and pit them on any of the franchise's famous battlefields. From Cave-trolls to Oliphaunts to the Balrog and even Sauron, practically the entire universe will be available for battle with up to 150 characters on-screen at any one time. Up to eight players will be able to clash online, with four players able to play cooperatively through the main campaign either online or via four-player split-screen. And with two distinct campaigns to play through, including an original take on what would happen if Sauron regained control of the One Ring, Pandemic promises plenty of scenarios to wage battle through.

Published by: Electronic Arts
Developed by: Pandemic Studios
Genre: Action
Release Date: Fall 2008
Also Available On: PS3, Xbox 360

The Lord of the Rings: Conquest Unveiled
Pandemic fills us in on its take on Tolkien.

Shotovi:
the-lord-of-the-rings-pandemic-project-untitled-20080507063654363.jpg

the-lord-of-the-rings-pandemic-project-untitled-20080507063647207.jpg

the-lord-of-the-rings-pandemic-project-untitled-20080507063649520.jpg

the-lord-of-the-rings-pandemic-project-untitled-20080507063644582.jpg

the-lord-of-the-rings-pandemic-project-untitled-20080507063651785.jpg

ma, nije mi jasno kako niko ne napravi LOTR rpg, za single player ... a bash bih voleo NWN like avanturu za PC ... ovo je kolko ja kapiram, 5a verzija akcije ili strategije sa LOTR temom, a nema ni jedna RPG varijanta, osim MMO ...

Grafika je srednje-zalosna. Jest' da nije sve u grafici ali opet je ona jedan od najvaznijih faktora u danasnje vreme.

ma, nije mi jasno kako niko ne napravi LOTR rpg, za single player ... a bash bih voleo NWN like avanturu za PC ... ovo je kolko ja kapiram, 5a verzija akcije ili strategije sa LOTR temom, a nema ni jedna RPG varijanta, osim MMO ...
I mene to cudi. Dosta mi je akcija.

4 igraca split screen... WTF... Bolje bi im bilo da se to odnosi samo na konzole. Dajte vi meni LAN i ja Happy.
Svaka druga rec u intervju-u im je SW Battlefront. To im i nije nesto za hvalu. Kec, ok, ali dvojka jok!
Verujem da je suvise skup i riskantan sport da se pravi LOTR RPG. Sigurica je bilo kakva arkada. Ko zna. Mozda i bude zanimljiva igra...

I mene to cudi. Dosta mi je akcija.

Evo da i ja izrazim svoje cudjenje. Tolkien-ov svet je ko stvoren za jedan party based epic rpg, stvarno ne razumem kako to do sada neko nije uvideo. Inace koliko se secam EA ima prava samo na filmove i ono sto je bilo u filmovima a ne i na knjigu tako da je ovo samo jos cedjenja para dok se moze.

Poslednja izmena:
Pa ne pise available on PS3 Xbox 360

vec ALSO available on PS3 Xbox 360

Moja logika...
A i IGN-ov tekst je na pc.ign.com

A da :) my bad.... :glup:

hocmeo rpg :( i ne iz ebenog prvog lica

Ja hoce to isto. Ali izgleda da ne mere... Ne volim prvo lice,(ne racunajuci FPS) pa da me ubijes.

Ljudi grafika ne da nije srednja zalost, nego je debelo ispod proseka. Pa izgleda jako slicno 4 godine starom LOTR Third Age-u, koji je izasao za PS2...

ustvari, postoji jedan praistorijski lotr rpg, u ultima stilu...

Poslednja izmena:
Da li neko zna ko ima prava na knjige. Koliko se secam EA ima pravo samo na film i to ce verovatno da muzu jos deceniju. Onaj ko ima prava na knjige i celokupno Tolkinovo pisano stvaralastvo ima mogucnosti da kreira mngo bolju igru cak i dobar RPG. Pitanje je samo da li ima zelju i interesa da uradi tako nesto. Inace ako hocete RPG imate LOTRO, i to koliko mi se cini za 800 din ili manje, normalno potreban je mesecna pretplata. Meni licno se igra nije dopala, mada sam zarko zeleo da lutam Shire-om i Rivendelom ali ne vredi, nije islo.

Sierra koliko ja znam

Koliko se secam EA ima prava na igre "po filmu"...mozda je neko drugi, ko sto kaze Shimec, uzeo prava da pravi igre po knjigama.

Pa valjda Midway, mislim kako bi drugachije mogli da izdaju LOTRO. Ispravite me slobodno ako gresim.

sve je to zasnovano na filmu, shto se pravilo, i ni jedna igra ne obuhvata period van filma, a srecna okolnost za firme koje izbacuju igre je shto je film pokrio dosta kanona (recimo kad Celeborn pita - tell me where is Gandalf, for i much desire to speak with him - a Legolas odgovara - He fell into the abyss ... The Balrog of Morgoth ... Morgoth je sauronov gospodar nekada najmocniji Ainur, koji je pao u tamu, jer nije hteo da svira Ao-vu melodiju, te je od njega nastao Morgoth)

ma, sve ove igre su mi sviranju ku**u, LOTR RPG bi zaista trebao biti napravljen, i to da se igra od pochetka, do beskonachnosti, kao FF naprimer ...

prava za knjigu i Tolkinova dela drzi Saul Zaentz (Tolkien enterprises) i oni daju licencu po lichnom nahodjenju (i parama) kome zele, a ovi mogu da daju drugima na osnovu dela koje je obuhvaceno (kao LOTR film i igre na osnovu njega)

Ali znachi oni mogu da ubace likove koji nisu bili na filmu a ziveli su u to doba? Inache imam jedno pitanje.
Kakav je bio Third Age ako vi tvrdite da josh nema jedan LOTR RPG? Zar to nije neki potezni RPG ili tako neshto?

Neznam kakave je bio Third Age ali znam da cu u toku ove fiskalne godine izaci Dragon Age igra po filmu Hobit koji bi trbao izaci 2010 godine a takodje i The Lord of the Rings the White Council i sto je najbolje bice RPG!!

Pa EA je odustao zato shto nije imao prava na Grey Company,mislim barem sam ja tako shvatio.
Verovatno je ovako bolje. Da li se zna koji je ovo engine, da li ce biti range combata pored melle i da li ce biti magije?

Pa EA je odustao zato shto nije imao prava na Grey Company,mislim barem sam ja tako shvatio.
Verovatno je ovako bolje. Da li se zna koji je ovo engine, da li ce biti range combata pored melle i da li ce biti magije?

Svakako je bolje, sve je bolje od nove EA igre bazirana na Lord of the rings. Sto se tice ove igre jer ovo klasicna arkada tipa vec vidjenih EA LOTR izdanja?

the third age je verovatno najbolja lotr igra do sad. probatje se i ovo.

Nazad
Vrh Dno