Šta je novo?

The Longest Journey 2

FMW SLaUGhter

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2003
Poena
619
Cuo sam da ce nastavak ove igre (inace najbolje P&C avanture ikada napravljene) biti ARKADA!?!?!? WTF?!?! Pa da li su oni normalni! Dobro ne kazem da ce to nece funkcionisati, ali sam vrlo skeptican po pitanju ovog poteza. Ako neko ima vise informacija i svoje misljenje o ovom prelazu neka se oglasi.

Nasao sam neke nove informacije i mogu da kazem da mi se svidjaju. Prvo, igra nece biti arkada u pravom smislu, vec, kako tvorci kazu, realnija interakcija sa svetom oko sebe sto je odlicno (ako se neko seca one fore iz Uru-a kada je trebalo spustiti most tako sto se zakucas u njega)! Takodje kazu da ce igra biti nelinearna po pitanju resavanja problema i ne nece biti moguce da se protrci kroz igru kao npr. u Hitman serijalu, ali ce ljudima ipak biti ostavljena mogucnost da odredjene probleme rese "na misice". Takodje sam saznao i da ce u igri postojati tri "igrajuca lika", medju kojima je i najdraza nam Ejpril Rajan, a tu je jos i devojka po imenu Zoe i jos neki baja cije ime nisam uspeo da uhvatim.

Nazad
Vrh Dno