Šta je novo?

The Incredible Adventures of Van Helsing

smith_bre

Čuven
Učlanjen(a)
29.03.2003
Poena
705
Igra izašla pre dva dana, a nigde teme
Elem mislim da je dobar naslov i da je početna cena od 11€ pristojna,trenutno je na mini popustu 9,89€
Steam

[YOUTUBE]MAQMRW8GKys[/YOUTUBE][YOUTUBE]Q45Jnz3e464[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]IWzMo1YHRhw[/YOUTUBE]
Kod:
Put on your wide-brimmed hat, grab your weapons and embark on an incredible adventure in the gothic-noir world of Borgovia, where mad science threatens the fragile peace between monster and mortal. Be Van Helsing, monster-hunter extraordinaire and save the day with your charming and beautiful companion, Lady Katarina (who happens to be a ghost, by the way). Explore the savage wilderness in the mountains and the soot-stained brick districts of a grim metropolis twisted by weird science, and don’t forget: you might never know who the real monsters are!
Main Features

Enter a memorable gothic-noir universe filled with monsters, magic and weird science.
    Play through a refreshingly unique story, spiced up with wry humor and snappy dialogue.
    Fight fierce battles against supernatural foes with diverse skills and abilities.
    Use the special abilities and tailor the skills of your remarkable follower.
    Customize your character through a detailed level-up system where you decide which skills and abilities you’ll need for the hunt.
    Modify your skills on the spot with a unique power-up system.
    Learn the secrets of mystical alchemy and forge powerful items.
    Build and develop your hideout and place traps to defend it from waves of terrible monsters.
    Become the greatest monster slayer of all time while playing a cooperative multiplayer monster hunt up to four players.

Da li je neko stigao da proba igru?

Poslednja izmena:
Ja je igram, dobra je. Klasican H&S za par popodneva posto bas i nema endgame.

Ima kraj ali ne i ono sto u slicnim igrama dolazi posle. Fora je u akciji i prici a ne u farmovanju kao u D3/PoE...

Игра изгледа одлично, свака част на проналаску, мислим да је вреди пробати.

Pratio sam igru jedno vreme, delovala je zanimljivo, tako da jedva cekam da probam.

Igrao sam nekih sat vremena, i mogu reci da je igra odlicna! Podseca na Diablo 3, moglo bi se reci copy-paste kod nekih segmenata, ali mogu reci da mi je bolja. Prosto je neverovatno za koju cenu se ova igra prodaje na Steamu kao i da dolazi od indie razvojnog tima.

Zavrsih upravo igru i igra je sjajan H S nalslov. Lepa kombinacija price, gameplay-a i grafike. Mozda mi je nedostajalo malo vise razrade unutra liar-a ali to ne umanjuje dozivljaj. Svaka preporuka.

Ja rek'o da probam malo, da vidim kakva je, i igrao sam preko 3 sata. Sjajna igra.

Preveliki drop rate, 70% vremena provedem u inventaru a i ono stiskanje brojeva pre svakog udarca izuzetno iritira.

Ne odgovara mi to jer mozes samo jedan kombo da napravis a svaki skill ima po tri razlicita "dodatka" i nisu svi pogodni u svim situacijama, a da ne pominjem sto svaki dodatak ima 3 stepena jacine.

Ne odgovara mi to jer mozes samo jedan kombo da napravis a svaki skill ima po tri razlicita "dodatka" i nisu svi pogodni u svim situacijama, a da ne pominjem sto svaki dodatak ima 3 stepena jacine.

meni je bas to odgovaralo, nisam ljubitelj mnostva kombinacija a opredelio sam se za jedan combo po oruzju i razvijanje pasivnih skillova, generalno kontrole me nisu smarale sto mi kod ovakvog tipa igara najvise smeta...nije dugacka igra mislim da je pogodjeno taman da ne postane dosadna...

Predjoh igru, odlicna je, mnogo bolja od Torchlighta 2 koji me je toliko smorio da ga nisam ni presao. Ovo je jedina igra gde "pet" nije beskoristan, cak naprotiv. Posto uvek igram sa ranged likovima Katarinu sam namestio da bude tenk, prosto je milina da je gledas kako tamani mobove k'o cevape :D. Totalno je neunistiva, samo jednom mi je izginula i to kod poslednjeg bossa, ne znam ni sam kako. Za celu igru popila je samo 5-6 HP potova.

Ja sam u torchu sabio 100 sati, i uvek nešto novo vidim.. U van helsingu me razočarao mali broj vrsta neprijatelja, i leveli.. Copy paste, copy paste... Loot takodje, i celokupna oprema.. Jedini interesantan segment je onaj spoj tower defence-a u trecem aktu, sto je full pohvalno. Ne verujem da cu je ikada više odigrati, osim ako izbace nekog drugog lika, sa totalno drugacijim skill tree

Ekstra, baš sam sa zadovoljstvom prešao prvi deo, Lady Katarina baš ubija monotoniju koja je meni najveći problem u ovakvim igrama.

Vrh Dno