Šta je novo?

The Humble Indie Bundle!

Rinsvind

Slavan
Učlanjen(a)
17.01.2006
Poena
319
Sjajan deal, 5 Indie igara u paketu za cenu koju vi odredite tj. placa se koliko das. Igre iz paketa su: World of Goo, Aquaria, Penumbra, Gish i Lugaru HD. Ovo je neverovatna ponuda, ove igre na steamu vrede zbirno 60 evra (osim Lugarua) a ovde se dobijaju originali bez DRM-a za cenu koju vi odredite. Inace, sve je legalno i nije prevara, upravo sam kupio, preuzeo i sve radi OK!

http://www.wolfire.com/humble

Poslednja izmena:
Prejako moram da im dam nešto, igre su i multiplatformske, super. Samo zar je moguće da ne može da se plati kreditnom karticom?

Neki dan sam kupio osmos, preko paypala... stavio bosnu i sad su mi izgleda markirali karticu kao sumnjivu, pa ne mogu vise nista da platim |( ni preko googla ni preko paypala... bah.. bas sam hteo goo za linux...

Dadoh im 15 dolara, zaslužuju daleko više. Plaćanje preko Google Checkout je radilo vrlo lepo, koristiću ga i ubuduće. Vidim da planiraju i druge ovakve ponude, super ideja, nadam se da će skupiti više nego što su se nadali.

Poslednja izmena:
Pazarih i ja za $10, reko' malo da im popravim prosek :d
Super igre, super fora, danke.

Proslo i meni, posle skidanja neke misticne rezervacije... world of goo obozavam, ostalo jos nisam stigao da probam, danas cu |))

I skupiše oni tako preko milion dolara, kada se podeli među diveloperima svaki će inkasirati negde oko vrlo lepih 150 hiljada dolara, vrlo lepa para kada se podeli na mali broj osoba koje učestvuju u razvoju jedne indie igre. Sada će četiri od ponuđenih igara preći u open source, ova akcija je bila njihova labudova pesma kada je zarada u pitanju. Donacije su moguće još par dana dok njihov izvorni kod ne bude postavljen za preuzimanje na sajtu.

Ova akcija se pokazala kao izvanredan način za zaradu od igara koje su na zalasku svog komercijalnog života. Umesto da bezveze stoje na Steam-u po cenama od 5 do 10 dolara, bolje je spojiti ih nekoliko u paketu sa nekom humanitarnom akcijom po ceni od daj šta daš, em dobro diveloperima, em igračima, em humanitarnim udruženjima.

Čim mi dođe kartica, dobijaju neke pare od mene :)

Vrh Dno