Šta je novo?

The Godfather

Igra ce biti za sve platforme, a po onome shto se moze videti iz dostupnih trailera, izgleda da ce biti vrlo dobra...

Sta je ovo, kao neka nova Mafija..
Ok su screenshotovi, ali EA.. :S:

Ako bude bar ko Mafija dovoljno je [:D]

Meni je najkrivlje sto nikako nema Mafije 2 ... pricalo se nesto o nastavku, ali da li se odustalo ili sta ne znam ... a Godfather će pucati baš na to tržište ... ista tematika, stil igre ... ma sve ... :(

Pukovnik je napisao(la):
Meni je najkrivlje sto nikako nema Mafije 2 ... pricalo se nesto o nastavku, ali da li se odustalo ili sta ne znam ... a Godfather će pucati baš na to tržište ... ista tematika, stil igre ... ma sve ... :(

Videli priliku da uskoce, je*eni EA!.. A ima uzas da bude sigurno.. Misle ako grafika bude dobra da ce i igra biti dobra.. Mafija je imala onaj jedinstven smek..

Ako se malo potrude oko price bice sjajna. Ne moze da bude losa sa svim glumcima koji su potpisali da daju glasove + nosi ime jednog od najboljih filmova svih vremena.

ova igra ce da premasi mafiju...

a sto se price tice...nema sta da se trude...ona vec postoji...nema tu sad mnogo mudrosti...

Poslednja izmena:
Ima sta da se trude, posto koliko sam ja citao nece bas preterano, sem likova, biti vezana za film.
Sve u svemu, jedva cekam da se pojavi! Kakva god da bude, bice lepo cuti i videti animiranog Branda ,)

Poslednja izmena:
Sto se gafike tice ja pretpostavljam da ce biti slicno kao LOTR-ROTK,sto i nije tako lose,zar ne ?

Meni je žao što neće moći da se vodi Majki ili Sani. biće mi bedno ako njih neću moći da vodim. Bolje da vodimo Vita Korleonea i da sa njim polako napredujemo dok ne dođemo na njegov položaj iz prvog filma. Onda bi za drugi deo igre( koga će sigurno biti :D ) mogli voditi Majkija :d pa onda u trećem deli igre ( kojeg će sigurno biti :D ) možemo voditi Vinsenta. I eto im ideja do 2009 god :d

Black RIder je napisao(la):
Ima sta da se trude, posto koliko sam ja citao nece bas preterano, sem likova, biti vezana za film.
Sve u svemu, jedva cekam da se pojavi! Kakva god da bude, bice lepo cuti i videti animiranog Branda ,)

Prvi trailer koji se pojavio bash prikazuje Branda, uradjeno je odlichno. Grafika je inache iznad proseka za takvu vrstu igre, a gameplay mnogo lichi na mafiju, s tim da je vishe okrenuta prichi i deshavanjima nego voznji. Napravili su i neki novi sistem "ispitivanja i naterivanja" :)

Inace iz mog omiljenog filma, citat koji je upotrebljen za reklamu igre govori sve:

...a game you can't refuse...

A inace intro sa Brandom pokazuje, da ako bude takve animacije, a cuo sam da ce biti, ovoj igri je sudjeno da bude vizuelno najlepsa igra svih vremena.

Malo je poznato da je tokom snimanja filma "Kum" korisceno prirodno, a ne vestacko svetlo. Razlog zbog koga je ovo uradjeno je budzet, a to mu je dalo onaj smek koji poseduje, a ako bi to ponovili u igri onda ce ovo biti zaista vredno ostvarenje kakvo film i knjiga zasluzuju.

Citat:
"...The game promises to truly immerse players into the world of The Godfather, where you can interact with characters like Sonny, Tom and many more..."

Nema reci "control" tako da...verovatno nista od Sonija...
:( :( :( :(

Citat:
"...Put yourself in the Godfather: Players will create their own mobster and put themselves in the action of the game and experience the fiction of The Godfather..."

Kako ce lepo da zvuci: "Don Goran..."

Nadam se da znate da nece biti glasa Al Pacina ali i da ga ima ne bi bio isti, jer mu je glas previse mutirao, tako da se nista ne dobija :)
Nece ga biti iz razloga sto dolazi do sukoba interesa na relaciji Al Pacino - Al Pacino, ili citaj Godfather: The Game - Game: The Scarface

Toliko od mene :type:

Ma samo da bude k'o Mafija...

Ni bolje ni gore...

Ipak je Mafija...Mafija :D

Nazad
Vrh Dno