Šta je novo?

the goalkeeper demo - rofl

Skot

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
24.08.2000
Poena
649
vest preuzeta sa exxtreme3d.co.yu - nije mi jasno sta neki developeri misle. Da li ce prodati 10 komada (prijateljima i porodici) sami procenite...

"Winter Wolves Studio, razvojni tim zaslužan za Universal Boxing Manager, objavljuje demo još jedne svoje sportske menadžerske igre The Goalkeeper. The Goalkeeper vam daje mogućnost da kreirate svog fudbalskog golmana sa raznim atributima poput refleksa, skakanja, brzine, harizme, itd. a zatim sa istim da odigrate celu fudbalsku sezonu za tim iz jedne od 6 Evropskih liga (italijansku, špansku, englesku, francusku, nemačku i holandsku ligu). Možete igrati u Arcade ili Strategy modu, a igra je već izašla u verzijama za PC i Macintosh, cena je $19.95 i naći ćete je na oficijalnom sajtu"

ja sam svojevremeno igrao NHL celu sezonu samo sa golmanom :D

ama dobro da se igra sa golmanom - ajde jos i nekako - ali menadzerska simulacija samo golmana ... Sta ce sledece da bude. MMORPG akvarijuma - budite zlatna ribica - dozivite nevidjene avanture dok danima jedete travicu i ispustate mehurice...

Pa ja već dugo mislim da u FIFA-i ili WE fali taj Career mod, gde bi mogao da kontrolišeš samo jednog igrača. Tako nešto je postojalo još u 3d Socceru na C=64-ci.

Skot je napisao(la):
ama dobro da se igra sa golmanom - ajde jos i nekako - ali menadzerska simulacija samo golmana ... Sta ce sledece da bude. MMORPG akvarijuma - budite zlatna ribica - dozivite nevidjene avanture dok danima jedete travicu i ispustate mehurice...
Izvini Srki, ali šta treba da se pojavi? Još neka star trek ili star wars igra sa nekim brodovima i light saberima gde samo nešto svetli i puca i leti i nemam pojma, znam samo da izaziva epileptični napad :D

ej bre sw battle front je sasvim ok igra :D

PS: lol za golmana zamisli da niko ne sutne na tvoj go 90 minuta u ala bi se smorio za medalju :) Bolje da su napravili simulaciju kucne pomocice oko peglas usisavas a kao bonus nivo juris miseve :)

Poslednja izmena:
iNCUBUs je napisao(la):
Pa ja već dugo mislim da u FIFA-i ili WE fali taj Career mod, gde bi mogao da kontrolišeš samo jednog igrača. Tako nešto je postojalo još u 3d Socceru na C=64-ci.

Bila je jedna igra i na PS gde upravljas samo jednog igraca,ne mogu da se setim kako se zove,igrao sam je ali samo jedno popodne!

Isponapade me ekipa ... daklem stvarno :D

Ji 4Tze je napisao(la):
Skote, nisi igrao na c64 ono s Piterom Shiltonom? :)
sjajna igra za c64
aaaa!!!! pa to je igra koja je prva imala govor na komodoru! :D Piter Shilton hanballs maradona :D najjaca igra bre, igrao sam je na emulatoru pre nekog vremena

Skot je napisao(la):
Isponapade me ekipa ... daklem stvarno :D
i dalje ostajes pri izjavi da igru niko ne bi kupio ;) salim se stvarno, i sam sam pri istom misljenju, nema tu zarade od toga... strategije, fps mogu doneti pare... ostalo, na zalost nista :( Ja bi najvise voleo da se pojavi neki Tie Fighter mmorpg :D

Miroslav je napisao(la):
i dalje ostajes pri izjavi da igru niko ne bi kupio ;) salim se stvarno, i sam sam pri istom misljenju, nema tu zarade od toga... strategije, fps mogu doneti pare... ostalo, na zalost nista :( Ja bi najvise voleo da se pojavi neki Tie Fighter mmorpg :D

mmmmmmm - tie fighter mmorpg - mmmmmmm (ubaciti zvuk homera simpsona kad razmislja o krofnama). Nego cuo sam da u Star Wars Galaxies sad mozes da vozis i x-wingowe i tie fightere ali da treba puno vremena da "dobijes vozacku dozvolu".

Skot je napisao(la):
mmmmmmm - tie fighter mmorpg - mmmmmmm (ubaciti zvuk homera simpsona kad razmislja o krofnama). Nego cuo sam da u Star Wars Galaxies sad mozes da vozis i x-wingowe i tie fightere ali da treba puno vremena da "dobijes vozacku dozvolu".
ja bi 'teo joystick-om da se vozim :) mislio sam da se ubacim na star wars mmorpg, al mi deluje nesto kasno, ima da me mlate ko mladog majmuna ako sad upadnem :)

Nazad
Vrh Dno