Šta je novo?

The Expanse: A Telltale Series

anicai

Cenjen
Učlanjen(a)
08.06.2017
Poena
185

The Expanse serijal će biti adaptiran i u video igru, a protagonista je Kamina Dramer. Tačan datum izlaska se još uvek ne zna.
Za mene je ovo jedna jako lepa vest! Nadam se samo da neće ostaviti otvoren kraj, a da onda nikada ne naprave nastavak, kao što je to slučaj sa svim njihovim prethodnim igrama.

The Expanse: A Telltale Series is being co-developed with Deck Nine, creators of Life is Strange: True Colors and Before the Storm. Set before the events of the show, it will cast players as Camina Drummer (played by actress Cara Gee, who reprises her role from TV series).

In The Expanse: A Telltale Series, take on the role of Camina Drummer (played by actress Cara Gee in both the game and TV series), the leader of a ragtag scavenging crew on the hunt for a mysterious treasure on the edges of The Belt. As Drummer, players must work with a mix of big personalities, square off against a bloody mutiny, explore locations beyond the belt, and, most of all, make tough decisions that will decide the fate of The Artemis spaceship and its crew.

It is expected to be released for PC and leading consoles.

Zar Teltale nisu prsli?
Ali kako god, jedva čekam ovu igru.

Da, ali ih je posle kupio drugi studio, pa nastavljaju gde su stali.

Da, ali ih je posle kupio drugi studio, pa nastavljaju gde su stali.
Pa dzabe nastavljaju. Prsli sa razlogom, poslovni model im nije bio solventant i to je to. Po mom misljenju sve sto im nije bilo point and click je bilo tezak trash, a i point and click naslovi su imali par promasaja.

Pa dzabe nastavljaju. Prsli sa razlogom, poslovni model im nije bio solventant i to je to. Po mom misljenju sve sto im nije bilo point and click je bilo tezak trash, a i point and click naslovi su imali par promasaja.
Definiši point and click...

Meni su prva i druga sezona TWD jedna od najboljih igara tog "choice" tipa, sa najupečatljivijim glavnim i sporednim likovima ikada, a svakako te igre nisu klasični point and click...

Od njihovih igara nisam igrao 4 sezonu TWD (počeo pa se odustao) kao ni one Mišon i 400 days dodatke, GOT (iako kažu da je dobra) i onu Guardian of the Galaxy, sve ostalo sam igrao (Betmen, The Wolf Among Us...), i vrlo dobro se zabavio...

Definiši point and click...

Meni su prva i druga sezona TWD jedna od najboljih igara tog "choice" tipa, sa najupečatljivijim glavnim i sporednim likovima ikada, a svakako te igre nisu klasični point and click...

Od njihovih igara nisam igrao 4 sezonu TWD (počeo pa se odustao) kao ni one Mišon i 400 days dodatke, GOT (iako kažu da je dobra) i onu Guardian of the Galaxy, sve ostalo sam igrao (Betmen, The Wolf Among Us...), i vrlo dobro se zabavio...
Sam and Max. Meni je TWD i sve to ******. Interaktivni film koji ne zasluzuje da se nazove video igrom. I da napomenem, kad kazem meni je ******, kazem da nije po mom ukusu, vi mozete da uzivate u tome, ja prosto ne mogu, gnusno mi je.

Okee...

Ne znam koliko si se udubio i da li si igri uopšte dao šansu, ali veruj mi u ovoj igri odluke igrača imaju presudan uticaj na njen tok, karaktere i njihovo okruženje, i često se gorko kaješ zbog nekih odluka, kao i zbog načina na koji su se one odrazile na likove (praktično sve se vrti oko tvojih odluka)...
Dakle nije klasični interaktivni film sa dve do tri odluke u pet minuta, koje sve zajedno i nemaju neki uticaj na dešavanja, već je sve mnogo složenije, stresnije i potresnije.

Ko je igrao zna o čemu pišem...

P.S. Ja ozbiljno razmišljam da jedan vikend iznolajfujem TWD još jednom taman sam dobar deo sporedne radnje zaboravio...

Apsolutno se slažem sa tobom @Čika_Kure. Ja jedino još nisam odigrala TWD jer nisam ljubitelj zombija, ali mi je u planu. Sad si me ubedio da je odigram što pre, videću da je uzmem čim bude na nekom popustu. Ostale sam igrala i uživala sam.

Pa dzabe nastavljaju. Prsli sa razlogom, poslovni model im nije bio solventant i to je to.
Pa ti očigledno nisi ciljna publika i to je ok, ali onda ne bi trebalo da te dotiče da li prave nove igre ili ne. ;)

TWD je vrhunska igra, posebno prve 2 sezone kao sto rece kolega. Presao vise puta na PC i telefonu, sad je igram i na xboxu posto je na gamepassu.

Apsolutno se slažem sa tobom @Čika_Kure. Ja jedino još nisam odigrala TWD jer nisam ljubitelj zombija, ali mi je u planu. Sad si me ubedio da je odigram što pre, videću da je uzmem čim bude na nekom popustu. Ostale sam igrala i uživala sam.

Pa ti očigledno nisi ciljna publika i to je ok, ali onda ne bi trebalo da te dotiče da li prave nove igre ili ne. ;)
Zombiji su tu sporedni, radnja, kompleksan odnos između likova, njihovi odnosi, ukratko prava čudovišta nisu zombiji nego ljudi...

Uglavnom meni je Telltale jedna od najdražih kompanija u industriji igara, nije mi bilo drago kad su bankrotirali, jesu grešili (pogotovo sa vizuelnom prezentacijom svojih igara koja im je sa svakim novom igrom bila sve gora, zahtevnija i bagovitija) i drago mi je da se vraćaju na tržište makar kroz ovakvu kooperaciju...

EDIT: @anicai mislim da TWD Definitive edition ima za 8€ ili 10USD da se uzme za PC (ne znam na kojoj platformi igraš)...

Pa dotice me jer su mi Sam and Max i slicni naslovi bili jako dobri.

Uglavnom meni je Telltale jedna od najdražih kompanija u industriji igara, nije mi bilo drago kad su bankrotirali, jesu grešili (pogotovo sa vizuelnom prezentacijom svojih igara koja im je sa svakim novom igrom bila sve gora, zahtevnija i bagovitija) i drago mi je da se vraćaju na tržište makar kroz ovakvu kooperaciju...
Takođe, bilo mi je baš krivo kad su objavili bankrot, tako da me je ovaj povratak jako obradovao, i to još kakav, sa The Expanse igrom. Očekujem da bude odlična, pogotovo što sarađuju sa Deck Nine (LIS mi je jedan od omiljenih serijala).

EDIT: @anicai mislim da TWD Definitive edition ima za 8€ ili 10USD da se uzme za PC (ne znam na kojoj platformi igraš)...
Na PS5, mada mogla bih i na računaru ovo da poteram jer nije zahtevna. Nađoh na G2A za 8e, kupljeno, hvala na informaciji. Taman završavam uskoro Mass effect 2, pa da presečem sa TWD.

Jedino je malo bezveze što je za PC Epic ekskluziva, ali dobro, igraće se :)

Šteta je što su prekinuli seriju, tako da je i video igra, daj šta daš.

Šteta je što su prekinuli seriju, tako da je i video igra, daj šta daš.
Šteta za serjiju ali knjige su završene. Niko ih ne sprečava da prate dalju radnju. Nadam se da će tako i uraditi pod uslovom da igra dobro prodje.

Igra je prequel seriji.

Šteta za serjiju ali knjige su završene. Niko ih ne sprečava da prate dalju radnju. Nadam se da će tako i uraditi pod uslovom da igra dobro prodje.
Za knjige znam da su završene. Pročitao sam svih 9.
Serija je jedna od retkih koja prati knjige, bez kasapljenja, menjanja i ostalih vidova skrnavljenja priče i likova (kao što su uradili od Zadužbine), pa mi je žao što nisu išli do kraja (što ne znači da u nekom momentu neće nastaviti).

I ja verovatno uzimam u preorderu. Deluxe verzija uz koju se dobija bonus epizoda Archangel je nekih 15 evra na turskom Epic-u. Ko se igra na Xbox-u, njemu je još jeftinije preko Argentine.
Inače, upravo pročitah da će se u igri pojaviti i Avasarala.
Though fans will be pleased to know actress Shohreh Aghdashloo reprises her role as foul-mouthed, fabulous Chrisjen Avasarala in the Telltale game. Izvor: Gamespot

Dobro je, biće ekskluziva za Epic.

Završio prvu epizodu, ko će da čeka sledeću 2 nedelje :( pa svaka sledeća na 2 nedelje.
Zadovoljan sam.

Nazad
Vrh Dno