Šta je novo?

The DOOM3 Guy

Jašta. A kako sa beše zove onaj kečer koji će da igra glavnu ulogu u Far Cry?

aaa to je onaj baja shto je glumio eomera u lotr-u!?! meni je bash bio sjajan za tu ulogu... nekako je 'bajast' ako me razumete :)

bolje i on nego ona sirovina 'rock'

Cekaj, kakve veze ovo ima sa Doomom 3 ? Ovo sto se snima kao Doom veze sa tim nema

Plot Outline: At war with alien demons, John Grimm (Urban), head of a special ops team, comes face-to-face with an organization responsible for the death of his parents.

Krsh :smash:

G!!! je napisao(la):
aaa to je onaj baja shto je glumio eomera u lotr-u!?! meni je bash bio sjajan za tu ulogu... nekako je 'bajast' ako me razumete :)

bolje i on nego ona sirovina 'rock'
Ma mnogo je bre gey!!
Pogledajte ga sa njegovom seka persom, Bloomom:

http://www.imdb.com/gallery/granitz...32_400.jpg?path=pgallery&path_key=Urban, Karl

Ovaj Gey Holywood lobi ubija! :D

Rock je za njega badza! Steta sto on ne glumi, Sa ovim geyom u glavnoj ulozi producenti ce se isprimati da naprave ozbiljan film umesto *******cije tipa Hell Boy!

Poslednja izmena:
ne znam meni je urban bio cool u lotru sa onom bradurinom :)

a pvaj rock moze da glumi nekog mutanta ili aliena komotno ;)

eh da doom film ce biti neka b produkcija...

Mene iskreno zabole za ijedan film rađen po igrici, jer ni jedan do sada nije ispao kako treba. Resident Evil je teški šit, a tako sam voleo tu igricu. Tomb Raider da i ne pominjem. Sada snimaju i Alien Vs. Predator. Pogledao sam malo u scenario - težak šit, nedostojan da kalja svetlo ime Alien franšize. Pokušavam da se setim bar jednog dobrog filma rađenog po igri, ali mi ne uspeva.
Meni je mnogo draža vest da je je izašao Ghost in the shell: Inosence, nastavak najboljeg anime crtaća ikada po kome je urađena jedna od najboljih igara za PlayStation.
Nema ni mnogo dobrih igrica urađenih po filmovima. Jedino čega u ovom trenutku mogu da se setim je City of Lost Children. Nisam probao Enter the Matrix.

morbiuse gresis silno.
AvP ne samo da je tezak krsh, nego je vec davno dosao u bioskope :d
Inace dobio je ~4 ocenu na imdb-u.

O, njesta, već su ga i završili? Spašavaj se ko može.
(-A ko ne može?
- Neće se spasiti, ******u.
Alen Ford)

Nego je li uspeo ko da se seti filma po igrici ili igrice po filmu da je ispao(la) kako treba? :banana:

AVP uopste nije toliko los film!

p.s. Mislio sam da ce biti mnogo gori! :d

pa mislim da je teshko ponoviti dozivaljaj igre kad se prenese na film jer je igrati igru svakako intezivniji (interaktivniji) dozivljaj od gledanja filma osim ako vam u bioskopu ne podele neke kvazi mini-gunove pa da se uzivite u trebeljenje aliena :p

i ja sam chuo da avp nije tako losh film (kao sto je bio tomb rider) ako naravno ostavish mozak ispred bioskopa :)

Ne verujem da jos niste gledali!

Cim sam cuo da je izasao, iskopao sam ga! :)

U misterioznoj piramidi ispod Arktika grupa soldata americke provinijencije upada u visevekovni obracun lokalnih stanoovnika predatorske veroispovesti sa lokalnim sledbenicima elijenstine :smash:
Smislili su ga, nema sta :d

Si citao strip?

Super mario bros je odlican film! :D :D :D

Obavezno gledajte i Alien vs Predator i Freddy vs Jason, ali samo ako vam ih neko pokloni. Ni slucajno ne davajte pare za to.

Nasmej'o sam se ko ni jednoj komediji do tada (pogotovo ovaj drugi). Replike tipa -Freddy:"Zasto neces da umres?"- su vrh vrhova.

Kako li je samo Lens Henriksen pristao da okalja lik Bishopa (iako u AvP igra sasvim drugu ulogu).

A i ovaj Urban je mnogo veliki mrshtavac. Nije covek cuo za osmeh, makar gledao svoje rodjenje. Dobro je pa gine u "The Bourne Supremacy", valjda ce i u Doomu...

Nazad
Vrh Dno