Šta je novo?

The Cursed Crusade

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Akciona avantura iz treceg lica smestena u doba Krstasa, sa fokusom na split-screen i online co-op. Na igri radi Kylotonn Entertainment tim (Bet on Soldiers), a najavljena je za leto za PS3, Xbox 360 i PC.

The-Cursed-Crusade.jpg

The action-adventure game from French developer Kylotonn Entertainment tells the tale of two damned Crusaders—Denz, a holy Templar, and Esteban, a roguish mercenary—and their struggle to save their souls. How will they do that? Seemingly by killing tons of dudes in bloody, weapons-based combat.

"The raw, gritty accuracy of many of the game's historical locations is sharply contrasted by Denz and Esteban's supernatural struggle to save their souls," says Atlus. "Their affliction, the Templar's Curse, threatens to accelerate their descent into hell, burning their humanity away as it engulfs the space around them in demonic flame."

If you're looking for more combat in the vein of, say, Demon's Souls with the Atlus stamp of approval, maybe this might be what you're looking for. Who knows? The Cursed Crusade could have nothing of the depth or charm of From Software's dark fantasy, but it looks like Atlus is trying to give its fans something along those same lines.
[YOUTUBE]F2DvvVLyfbI[/YOUTUBE]

ovo ce da bude lepo :)

Ovo stvarno izgleda super!

Jos kad bi prestali da stavljaju *****ni AI neprijateljima. Jedan napada, ostatak ceka strpljivo u redu za pokolj.

Ma AI je standardna boljka svih današnjih igara. Ono što mi takođe u poslednje vreme bode oči (a nije kao klincu) je što ti u svim igrama treba minut da nekog ubiješ, upucaš, zakolješ. Da se ja pitam sve igre bi imale hardcore mod po default-u tj. naleti baja, ti se izmakneš i secneš mu ruku/probodeš ga mačem i on padne mrtav ili krvari do smrtu. Kada bi takvih animacija bilo ovo čekanje u redu ne bi bolo oči toliko jer bi se sve munjevito izdešavalo. Naravno to bi doveli do frustracije velike većine igrača ali to bi bilo dobro jer bi se igre vratile korenima tj. vremenu kada je bio potreban skill da se neka deonica pređe.

Džaba novim igrama tona šminke i glatke animacije kada te animacije nemaju veze sa životom tj. više su to neke nemoguće filmske borbe a la Američki Ninža nego što to ima veze sa realnošću. Misle da su pametni jer naprave animaciju proboda mačem koja traje pola minuta, papani nijedni. Današnje igre su ko holivudski filmovi B kategorije sa lošim glumcima aka trash.

Jos sat vremena!Ne mogu docekati da se ovo proba!

Deluje mi interesantno, dosta bolje nego onaj first templar od cijeg coopa sam digo ruke posle kratkog vremena.

Jel ima neko problem kao i ja,da pre ulaska u igru nesto tripuje sa mailovima?

Kod mene je sve Ok,ali zato nema sanse da predjem prvu misiju kada treba da pobegnem u crkvu od Smrti,jedno 25 puta sam probao za redom!

Jooj kako me nervira,a ne mogu da resim,nece uopste da mi udje u igru nego iz nekog razloga udje u mozilla thunderbird i kao pojavi se neki mail kao ja saljem njima crash report.... ne kontam uopste,mozda je do leka,ali koliko vidim to je jedini kao i svi sto imaju

Meni crashuje na samom početku kaže da je do Physix-a ali sve mi je uredno uptodate sad ću samo da renistaliram physix nadam se da će to rešiti problem.

Ne mogu da iznesem neko utiske,posto sam zaglavio na prvoj misiji!Kako citam problem je do leka,posto i drugi ne mogu preci,a tih 5 minuta sto sam proveo u borbi,deluje mi prilicno dobro,ima neke slicnosti sa AC serijalom!Ima dve vrste napada horizontalno i vertikalno,lepe su i animacije!

Meni crashuje na samom početku kaže da je do Physix-a ali sve mi je uredno uptodate sad ću samo da renistaliram physix nadam se da će to rešiti problem.

Meni izbaci istu gresku iako imam atijevu grafu.... :)

edit: Instaliran najnoviji PhysiX koji ce CPU da obradjuje i radi ok...

Poslednja izmena:
I meni sad šljaka do fizike je bilo, ali igrica je tuga vidi se da su se trudili lepo su odradjeni pokreti fin motion capture su odradili ali to bi bilo to, previše cut scena guše ali dobro hteli su priču da razrade ali ajde oprostio bi krnjavu grafiku kada bi tuča bila malo bolja ali kad sam video teksture koje izleću zaglavljivanje likova u zidovima i slične probleme koji su se dešavali kada su 3d igre tek počele to nemogu da oprostim.Da igica bi trebala da se igra na gamepadu jer je totalni konzolaški port bar tako deluje.
Igra je mogla da bude ok da su je probali pre nego što su je izdali ovako mogu da kažem da bi bila extra neke 2002god ko je propusti nema zašta da žali.

Poslednja izmena:
Ljudi, imam problem: kada sam pokušao da namestim 1920*1080/60hZ rezoluciju, odjedanput mi se ekran zacrneo i imam poruku da je "Sync out of Range"... Pokušavao sam uninstall/reinstall, editovanje Settings.cfg fajla i ne dešava se ništa, čim startujem igru ekran postane crn i dobijem ovu poruku. Any ideas, please?

Ne mogu da iznesem neko utiske,posto sam zaglavio na prvoj misiji!Kako citam problem je do leka,posto i drugi ne mogu preci,a tih 5 minuta sto sam proveo u borbi,deluje mi prilicno dobro,ima neke slicnosti sa AC serijalom!Ima dve vrste napada horizontalno i vertikalno,lepe su i animacije!

I ja imam taj problem,jel postoji neko resenje?

@DoG
Kada se onaj krug na sredini napuni onom belom svetloscu,sta li je vec,onda stisnes strelicu u kom pravcu ti pokaze,ali moras u tom trenutku cim udje u krug!

Ja sam došao do 6.ste misije chapter 2 pa ja igram na gamepadu kad vam se desi tj. kad se pojavi taj krug u tom trenutku treba stisnuti neko od dugmića X,A,Y,B pošto ne igram na tastu neznam koje treba inače moja verzija je Re, lo, ad, ed.

A kako to da postoji re, lo, ad, ed, a zvanična verzija je malopre odložena? Mislim, čemu to odlaganje, dodaju nešto novo, dodatno poliraju, ili je ova karipska verzija prava stvar, a autori samo nešto mute (odlažu iz marketinških razloga i tome slično)?

Pa lepo postoji zato sto je leakovana full verzija...Mozes to porediti necim slicnim kao industrijska spijunaza....

Nisam ni znao da igra nije zvanično izašla aj ja je skoro obrnuo ako je peglaju iskreno igrici baš to i treba jer deluje nedovršeno mada čisto sumnjam da će biti nešto bolje.
A da me neko pita zašto igram ovo djubre iskreno neznam :)

A kako to da postoji re, lo, ad, ed, a zvanična verzija je malopre odložena? Mislim, čemu to odlaganje, dodaju nešto novo, dodatno poliraju, ili je ova karipska verzija prava stvar, a autori samo nešto mute (odlažu iz marketinških razloga i tome slično)?

isto kao sto se muzicki albumi nekih grupa pojave na internetu mesec-dva pre nego sto zvanicno izadju

Nazad
Vrh Dno