Šta je novo?

The Black Mirror, za avanturiste

HAL

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2002
Poena
649
Ukoliko neko zeli da igra dobru avanturu evo preporuke.

Da prilicno mi se svidja. Ali naisao sam na problem.
Kada zavrsim Chapter 1, ide animacija koja najavljuje Chapter 2. Posle zavrsetka te animacije, znaci kada bi trebalo da pocne Chapter 2 izbaci me u Windows.
Ima li neko patch koji resava ovaj problem.

Igra ima mnogo lepu grafiku (osim likova koji su jako lose animirani & low res) ali je zato voice acting ziva katastrofa, pogotovo od glavnog karaktera. Valjda su hteli da govori kao engleska aristokratija ali zvuci kao da se Del Boy trudi da tako izgovara...

Konačno nešto što obećava, ja od Syberie ne odigrah ništa kvalitetno. Pusti sad priču u crackovima, kako su se zaleteli sa brisanjem threadova, izbrisaće i ovaj zbog toga :eye:

odlicna igrica, dobra grafika, muzika i zvukovi osim, kao sto rece max glavnog lika koji je dosta lose odglumljen, sto i ja primetim. sta bi tek englezi rekli da ga cuju :) da i animacije likova i rezolucija je dosta losa ali to uopste ne smeta da igra bude odlicna. najbolja avantura jos od syberie!

Problem sam resio.
Meni se igra prilicno svidja, dobro osmisljene zagonetke, mnogo lokacija, puno dijaloga...

Jel neko voljan da mi je snimi?

Ostavi email adresu.

BTW zna li neko gde da nadjem CD Cover za ovu igricu, posto ih nema na cdcovers.

P.S. zavrsio sam The Black Mirror, zavrsnica igre je u duhu najboljih triler filmova.

Sto se mene tice igra je Ok. Medjutim najgori deo je upravo zavrsnica. Kraj igre je ispod svakog ocekivanja. Desilo se ono cega sam se najvise plasio tokom igre, kakav ce kraj biti posle onakvog zapleta?
Programeri su nasli najlakse (najgore) resenje, prepustili su sve masti igraca...Sve u smislu, nismo imali pojma kako da zavrsimo igru pa smo ubacili magiju i mistiku a oni nek razmisljaju...

Bez obzira na kraj svim ljubiteljima avantura je preporucujem.

Evo moja 2 €centa:

..što se tiče avanturističkog dela je sasvim prosečna
..grafika je lepa
..glasovi su očajni
..jedna od više stvari koja me nervira je fade in-out koji ti se javlja između SVAKA dva prelaska sa ekrana na ekran. Mislim, imam ja strpljenja, ali brate ovo te svetski smori, i skroz je nepotrebno.

Nazad
Vrh Dno