ej, a kod mene nije ni postojao "originalni" skin(!?)kUdtiHaEX je napisao(la):(napravi backup originalnog mozda ti ustreba)
ej, a kod mene nije ni postojao "originalni" skin(!?)kUdtiHaEX je napisao(la):(napravi backup originalnog mozda ti ustreba)
Naravno.... ne panici 🙂ZoNi je napisao(la):ej, a kod mene nije ni postojao "originalni" skin(!?)
ne panicim... nego, samo onako kazem...kustera je napisao(la):Naravno.... ne panici 🙂
Pa j*bote stoje kod mene na sajtu vec vise od godinu dana... 🙂ZoNi je napisao(la):odakle ti skinovi? nisam uopste cuo da Bat ima skinove(???)
Pa u tom slucaju je sto puta bolja varijanta 40tude Dialog (www.40tude.com/dialog), odlican news i dobar mail client, sa podrskom za sve moguce enkodinge, pa jos i shareware.septimus je napisao(la):OE je za "nabrzaka", neko voli da ima i news podrshku u mail client-u
pa, sto nam to nisi rekao pre godinu dana? :beat:Marko37 je napisao(la):
freeware za licnu upotrebu!Marko37 je napisao(la):40tude Dialog ... pa jos i shareware.
ZoNi je napisao(la):pa, sto nam to nisi rekao pre godinu dana? :beat:
uzgred, sajt ti je malo "down", ili mi se cini? [Cannot find server]
Nisam bas siguran u to. Ni meni nista nije otvorio.Stalin je napisao(la):Ma kako bre down, radi k'o zmaj!
Ovaj mi se najvise svidja.ZoNi je napisao(la):ne panicim... nego, samo onako kazem...
evo jos jednog skina (kao OE 6 - po mom misljenju, veoma lepe ikone!)
zanimljivo... stvarno radi, ali iz Opere! Eto, konacno sam naisao na sajt sa kojim IE6+MyIE2 ne moze da se izbori, a Opera moze ,) - bilo je krajnje vreme!Stalin je napisao(la):Ma kako bre down, radi k'o zmaj!
ZoNi je napisao(la):zanimljivo... stvarno radi, ali iz Opere! Eto, konacno sam naisao na sajt sa kojim IE6+MyIE2 ne moze da se izbori, a Opera moze ,) - bilo je krajnje vreme!
Nema tu ništa posebno oko sajta, stvar je u prevodjenju brojke u IP adresu. (a ina?e u pitanju je galeb.etf.bg.ac.yu ili 147.91.8.64). A to što IE ne može da se snadje sa još jednim standardom je problem korisnika IEa... 😀ZoNi je napisao(la):zanimljivo... stvarno radi, ali iz Opere! Eto, konacno sam naisao na sajt sa kojim IE6+MyIE2 ne moze da se izbori, a Opera moze ,) - bilo je krajnje vreme!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari