Šta je novo?

The Bat SMTP podesavanja

Golden

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
660
POP mi radi znaci primam OK, ali SMTP nikako, probao sam sve opcije ali nikako da mi posalje postu izbacuje gresku "TLS protocol error:Unespected message"
Radi li to nekome ?

Meni radi, a i svima ostalima, nisi naveo koji mail koristis :)

Poz.

Neo_Matrix je napisao(la):
Meni radi, a i svima ostalima, nisi naveo koji mail koristis :)

Poz.

Email klijent mi je The Bat ver.3.0.1.33

Ma bre, dobro za verziju programa, nego koji mail ??? gmail, ptt, eunet, ... ?

ako je gmail stavi regular port iliti STARTTLS umesto TLS

Jaoo, Šošon :( a ja sve mislim da sam zapisao u naslovu da je to za Gmail.

ako stavim "STARTTLS" onda mi ceka u nedogled, a sta ide pod `advanced` ?

Evo podesavanja kod mene, sve lepo radi.

Ако и даље имаш проблем, као што сам и ја имао, без обзира на све уради као на слици. Ово ради и са Старт тлс портом 567 и са тлс 465

Ne znam kako je vama, ali meni stalno prijavljuje "Unknown CA Certificate ... The server didn't provide a root certificate during the session, and there is no corresponding root certificate in your address book.... Continue?" I ne mogu ni da ga dodam u "trusted" niti da kliknem "view certificate", tako da stalno moram da klikcem "Ok". U cemu je 'fora' ?

btw: The Bat! ver 3.51.10

Poslednja izmena:
veljkoz, kod kog si provajdera, meni su zavrnuti svi portovi za slanje mailova, ko zna, mozda su i tebi?

CyberGasty je napisao(la):
Ако и даље имаш проблем, као што сам и ја имао, без обзира на све уради као на слици. Ово ради и са Старт тлс портом 567 и са тлс 465

to je to, radi sa ovim podesavanjima,
hvala mnogo

samo problemi

imam sismisa v3.60.07

imam isti problem kao golden. primam postu bez frke al nikako da posaljem. probao sam sve. jel ima neko neku ideju??? da nije mozda zbog verzije programa ili tako nesto??

s' postovanjem JA :smoke:

pogledaj ovo gore je resenje samo tako podesi i radice

I meni je proradilo sa ovim gore resenjem, ali i dalje dobijam TLS handshake failure: Invalid server certificate :( , tako da mora da se potvrdi ("ok"), da bi nastavio...

Vrh Dno