Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Kada dobijem neki virus mailom i obrisem ga iz inboxa i trasha.
Kada pustim antivirus da proveri disk on te poruke pronadje u fajlu MESSAGES.TBB
Ima li leka?
To se i meni desavalo ali postoji resenje - exportuj inbox u UNIX format i onda ga importuj. Mislim da nema virusa samo ostane neki trag koji buni antivirus, ovim prepakivanjem se to gubi.
Trebas da odes na Folder > Purge all folders. Posle ovoga bi trebalo da bude u redu. The Bat ima naviku da cuva postu i kad je izbrisesh iz trasha (kao Recycle Bin, samo gore). Ta posta moze da se cita tako sto odes u trash, pa onda na Folder > Browse deleted messages.
Da, obavezno. Naime, i kad izbrises atacment ostaje u folderu Attach, fizicki na disku. U stavri, nekad ih obrise, nekad ne. I kad uradis purge/compress folders, ume da ostane.
Zato lepo odes na Wincmd, Explorer ili sta vec koristis, klasican brozing 😀, nadjes sta ti se ne svidja, pa shift+delete i problemi su reseni 😛
Za svaki folder treba u properties ukljuciti compress this folder ili tako nesto, i the bat ce automatski prilikom gasenja programa obrisati nepostojecu postu iz tbb fajla. Ja ovo nisam ukljucio na pojedini folderima pa sam imao ukupnu velicinu stabla (iz TotalCMD) oko 100 MB, a kad sam uradio puge i compres oko 10 MB.
Od kako sam ukljucio compress sad je sve u granicama normale 🙂