Šta je novo?

The bat and mail forwarding?

violinista

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2001
Poena
650
Instalirao sam The Bat 2.10.01 i moram priznati da sam zadovoljan, ali me samo muči jedna stvar: nigde nisam uspeo da provalim kako da, kad radim forwarding emaila koji je u HTML formatu, dotični mail ne bude attach-ovan? Uvek mi attach-uje, nisam uspeo ni u helpu da nađem gde se to isključuje.

Pozdrav!

Probaj sa "Redirect" ili ctrl+E 😉

:wave:

Ne vredi, opet ostavi attachment. Damn...

Pa kolko ja znam :trust: ... dok god ti je ukljuchen html u bat-u nikad necesh moci da poshaljesh mail a da ti on ne prikachi html ... i kad ti stize poshta .. recimo samo text, ti cesh uz taj text da dobijesh i html dokument ... a kod mene redirect radi kako treba ... ne kachi mi ga u attach. ...
mislim da se on tripuje za taj html zato shto je thebat pre svega predvidjen kao plain text ...

btw meni u toj novoj verziji ne radi html kako treba ... kad ubacim ".gif", nece da ga animira, nego se ponasha kao obichan image :wall: ... istripov`o se :S:

Pozdrav

Ček, ček... znači kod tebe ipak radi kako treba, tj. ne attachuje html pri forwardu, koliko sam skontao? Znači da sam ipak ja nešto zeznuo?

ne ne ne ne ne ne ne ... dechko ...sve si pobrkao .. 🙂 😀 :d 🙂 😀 :d

zezam se ... ma radi kod mene html ... bat ga redovno kachi uz mail bez problema, ... ali me zeza bat, nece da mi animira inserted gif animations, nego ih prepoznaje kao obichan image

Pozdrav

Poslednja izmena:
Super što ga kači uz poruku, ali ja bih da ga ne kači! :d

Anyway, moje iskustvo i sa ostalim programima jeste da ako prethodna verzija radi bez greške, ne treba po svaku cenu upgrade-ovati na najnoviju... (Opera, WhereIsIt, Nero i sl. su samo neki od primera).

Odoh na www.oldversion.com :d

Nazad
Vrh Dno